Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát válasszunk panelba?

Milyen kutyát válasszunk panelba?

Figyelt kérdés
Közepes testűt,kisgyerekek mellé.
2018. máj. 9. 02:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%
10 órat egyik fajta sem fogja tolerálni. Nem lesz időtök eleget mozgatni, tanitani. Ennyi ideig nemnis egészséges, ha vissza kell tartania a vizelést. Kölyök kutyát a kezdetekben napi 6-7 alkalmommal kell levinni. 10-11 hónapos korá már kb 7-8 orát vissza tudja tartani. Ennél többet elvárni tőle nem lehet. Egyreszt a ritka vizelés miatt könnyen hugyköve lehet. Az allandó visszatartás miatt kitágul a hólyag,meggyengülnek a tartó izmok es inkontinencia alakul ki.
2018. máj. 9. 14:35
 12/23 A kérdező kommentje:

Aki 8 órában dolgozik és nem a munkahelye melkett lakik annak nincs kutyája,nem hiszem.

Az uszkárt megnézzük. Köszi

2018. máj. 9. 18:04
 13/23 anonim ***** válasza:
2 óra utazás, plusz 8 óra munka. NEM TÖBB, mint ahogy te írtad!
2018. máj. 9. 18:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Más ezt úgy csinalja, hogy van segítsege. Pl. a párja, gyereke. Minis csak azért mertük bevállalni a kutyát, mert eltérő időbeosztásban dolgozunk. Én 9-kor indulok otthonról, párom aki előbb viszont 4-re hazaér.
2018. máj. 9. 18:38
 15/23 A kérdező kommentje:
Ha vasarolni megyunk,sulis,ovis valami van akkor több. De ez néha van csak.
2018. máj. 9. 18:40
 16/23 anonim ***** válasza:
97%
Akkor vásárlás vagy sulis akármi előtt haza kell menni,levinni a kutyát, és utána menni tovább. Mi is így csináljuk. A 10 óra is kicsit sok, de túl lehet élni. Annál több soha, semmikor sem lehet! Nem tudja tartani egyszerűen.
2018. máj. 9. 18:47
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon leragadtunk ennél a pisi témánál. A kutya miatt én annyira nem aggódnék, ilyen feltételek mellett sosem lesz szobatiszta. Szóval a 10+ óra alatt simán 2x körbehugyozza majd a lakást, ha ez belefér valakinek akkor nem tudom mit kell ezen annyit akadékoskodni.

Viszont arra csak kíváncsi lennék mikor lesz napi 2-3 óra időtök, és energiátok csak a kutyára ennyi távollét + ovodás gyerek mellett.

És még mielött megjegyeznéd kedves kérdező, igen más is csinál hasonló f***ságot mint amire ti készültünk. Ezért van tele gyakori olyan kérdésekkel, hogy jajj mit csináljak a kutyám megrágta a bútort, nem szobatiszta, mórog rám meg oda kapott a gyereknek, ugat egésznap, nem fogadja be a menhely...

Vegyetek tengerimalacot, törpenyulat vagy törpesünt, vagy egy nagy akváriumot halakkal vagy ... bármit csak kutyát ne.

2018. máj. 9. 23:43
 18/23 A kérdező kommentje:
Jaj hagyjuk mar. Ez csak egy kutya.
2018. máj. 10. 13:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja ez csak egy kutya ha így állsz hozzá semmi szükséged egy kutyára és képzeld el hogy a kutyák is éreznek. Nem tudom te mit szolnál ha 10 órára bezárnának valahova ahol nincs wc. És utána csak ennyit mondanának hisz ez csak egy ember nem hal bele. Én ezt megcsinálnám veled mindennap egy hétig szerintem a végén könyörögnél. Egyébként meg az elején amikor kölyök minimum 2 óránként lekell vinni különben sosem lesz szobatiszta. Szerintem egy kutyát se kínozz inkább.
2018. máj. 10. 13:44
 20/23 A kérdező kommentje:
Lesz kutyapelenkája plusz ott van a zárt erkély
2018. máj. 10. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!