Mi baja a kutyámnak?
Mostanában nagyon fura.
Folytón a pince bejáratában ül,és morogja a semmit meg ugat.ha hívom csak felnyüszít. Nem eszik ,nem iszik. 3 napig azt csinálta,majd elkezdett követni. Néha a közelembe se jött,csak messzíről bámúlt,és morgott. Ha szóltam hozzá, ugatni kezdett. Megy egyszer mikor hivtam lefékezett, és oldalra kezdett nézelődni és ugatta a semmit meg a falhoz húzódva próbált menni de egy ponton megált, felugatott és ugyanúgy morogja a semmit..egyszer arra keltem, hogy a kutya nézi a falat, és morog majd odakapott a levegőbe,aztán behúzta fülét farkát nyüszített és elrohant.Ilyeneket csinál már 2 hete
Máshol ennyire nem. Amikor átmentem ismerősömékhez nyugodt volt. Max egyszer kétszer odarohant az ajtóhoz és morgott,meg néha berohant a sötét szobába és morgott. De ennyire nem volt agresszív.
Az albérletbe különösen az.
Drága dolog, de érdemes lenne állatkórházba vinni, röntgent, ct-t csinálni. Lepontozták az elsőt a kurta válaszért, de ha nem is ilyen súlyos a helyzet, lehet valamilyen fizikai elváltozás fejben, ami ezeket a tüneteket okozza. Embernél is, ha bármilyen okból megnövekedett nyomás van a koponyában, az okozhat hallucinációkat. Az ilyen jellegű problémákat a szimpla állatorvosi vizsgálat nem fogja kimutatni, mindenképpen alaposabb kórházi kivizsgálás kell.
Ha kizártátok a daganat vagy egyéb fizikai elváltozás esélyét, még mindig lehet ezózni, hogy mit lát a kutya. :)
Szeretem azt a kutyát de remélem ink nem valai olyat lát ami ezotérikus mert ha igen akk én fogok orvoshoz kerülni XD.
Jövőhéten tudok menni egy bizonyos helyre ahol egy két napra bent marad és megnézik a viselkedését. Az agyhullámait ilyeneket. Mert már röngenezték de semmi daganat. Semmi változás. Normállis az egészsége csak valamiért igy viselkedik. Esetleg veszett. Erre tudok még gondolni vagy lehet meszesedig az agya mert azért már nem olyan fiatal. De még öreg se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!