Mi baja a kutyámnak?
Mostanában nagyon fura.
Folytón a pince bejáratában ül,és morogja a semmit meg ugat.ha hívom csak felnyüszít. Nem eszik ,nem iszik. 3 napig azt csinálta,majd elkezdett követni. Néha a közelembe se jött,csak messzíről bámúlt,és morgott. Ha szóltam hozzá, ugatni kezdett. Megy egyszer mikor hivtam lefékezett, és oldalra kezdett nézelődni és ugatta a semmit meg a falhoz húzódva próbált menni de egy ponton megált, felugatott és ugyanúgy morogja a semmit..egyszer arra keltem, hogy a kutya nézi a falat, és morog majd odakapott a levegőbe,aztán behúzta fülét farkát nyüszített és elrohant.Ilyeneket csinál már 2 hete
Remélem a két hét alatt eszedbe jutott legalább egyszer az a szó, hogy állatorvos.
Még jobb, ha fel is kerested....
Fura válasz lesz!
Ha testileg egészséges valóbban, akkor van ott valaki. Nem halt meg esetleg valaki nemrég a családban? Nálunk a következő volt: miután meghalt a legelső kutyám 13 évesen, rá 3 hónapra örökbefogadtam egy kiskutyát. 3 hónap alatt többször volt fertőtlenítve a lakás + plussz egy teljes takarítás fertőtlenítés volt mielőtt elhoztam a kutyát. Hazahoztam minden rendben volt szokásos kölyök dolgokat csinálta. Eltelt 2 hét megszokott minket stb. Aztán elkezdte ugatni a falat. Azt hittem bejött egy bogár, nem különösen törődtem vele. Aztán megint és megint. Szokássá vált, hogy egy bizonyos falat ugat. A falon semmi nem volt. Se kép se semmi. Aztán sötétben tv fénye mellett is éjszaka néha felpattant mellőlem, és ugatta a levegőt. Na akkor már a frász jött rám. Nem hittem a szellemekben. Sőt, túl szkeptikus voltam. Kimentem a kutya után, hogy mi a bűbánat van ott, és megláttam egy halvány fejet (az én fejem magasságába). Pontosan le tudom írni, hogy nézett ki, pedig 6 éve történt. Ezzel a hihetetlen jelenséggel nem tudtam mit kezdeni.. behívtam a kutyát a szobába, próbáltam minél nyugodtabb maradni, hogy őt se hergeljem. Többet nem láttam azt a fejet a levegőben.. senkinek nem meséltem, magamnak is azt mondtam, hogy biztos fáradt voltam vagy valami.... kerestem a magyarázatot, de nem volt.. 3 évre rá mikor itt lakott nálam exem, és ő már aludt, szintén felugrott a kutya, és ugatta a levegőt éjszaka (én fent voltam néztem a tvt) exem, ha már felkeltette a kutya gondolta kimegy wcre. Kiment vele a kutya, és ugatott veszettül. Exem sápadva libabőrösen jött vissza fél perc múlva, és leült az égy szélére. Elmondta ugyanazt a lebegő fejet, mint amit én láttam. (pedig ő sem tudott róla) Hát mit ne mondjak megijedtünk.. Azóta plussz 3 év telt el, és nincs semmi ilyesmi. Nem ugatja se a falat, se semmit.
Ilyeneket csinál a kutyusom.meg amiket írtam.
Albérletbe lakok de úgy költöztem be hogy a tulaj szólt hogy az apja ott halt meg.
Meghogy egy jósnőé volt ez a ház.
Ha esetleg tényleg ilyen baja van.
Hova vigyem? Mert ez az állapot biztos nem tesz jót neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!