Ha a kutyámnak adok egy kis tejet akkor ugye nem lesz baja tőle?
Figyelt kérdés
Egy 7 éves keverék kutyám van, kicsi korában adtam neki néha-néha tejet, és egész jól bírta! Nem ment a hasa tőle! 6 évesen is kapott egy keveset és nem ment tőle a hasa! Ha most adok neki akkor gomdolom megint bírni fogja és nem fossa tele a házat! :D2018. ápr. 28. 12:43
1/8 anonim válasza:
De minek az neki? Miért kísérletezel?
Tényleg nem értem... Mintha csokival etetnéd, de csak olyan mennyiséggel, ami nem okoz problémát.
2/8 anonim válasza:
Felesleges. Igyál inkább te tejet.
3/8 anonim válasza:
Maximum hasmenése, vagy kicsit visszaöklendezheti, de minek adnál neki tejet most, ha évekig megvoltatok enélkül?
4/8 anonim válasza:
Ha nincs szüksége rá, akkor ne adj neki.
Orvos szokta javasolni, ha székrekedése van. Különben nem tesz jót neki.
5/8 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a véleményetekre voltam kíváncsi! Nem kísérletezem, hanem egyszerűen kívánja a tejet! De azóta adtam neki egy kicsit és semmi baja nem lett, se hányás se hasmenés!
2018. máj. 7. 21:09
7/8 A kérdező kommentje:
21:14
Nem mondta, de amikor iszom a tejturmixot, vagy valami egyeb tejes dolgot, akkor egyértelmuen kivancsi!🤷🏼♀️
2018. máj. 8. 10:11
8/8 anonim válasza:
Minden kutya kíváncsi mindenre. Újra. Gazdi kajájára. Stb. Enyémek is. De, ha nekem nem hiszel olvass utána, hogy ez nem jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!