Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Feljelenthet ezért? Mit...

Feljelenthet ezért? Mit tehettem volna?

Figyelt kérdés

Szokásos délutáni sétán vagyok a kutyusommal mikor szembejön egy ember. Megáll mellettünk. -Jaj de édes, jaj de cuki.

-Köszönöm szépen.

- Meg lehet simogatni?

- Én engedném, de a kutyám nem fogja, ugyanis minden idegentől fél. Rossz sorsa volt kiskorában.

- Micsoda? Nem lehet megsimogatni sem?

- Uram, rossz sorsa volt, és fél.

Ekkor hirtelen mozdulattal a kutya feje felé nyúlt. Fentről akarta megsimogatni. Alapból nem fentről simogatunk idegen kutyát. Erre a kutyám vakkantott egyet. Jelezte, hogy nem szeretné azt a simit. Mire az ember megemelte a lábát, hogy belerúg, mert egyett rávakkantott. Én abban a másodpercben rántottam egyet a pórázon, hogy nehogy megrúgja..és iszonyat dühömbe ennyit mondtam: ha hozzáér a kutyámhoz eltöröm a kezét! Ő csak annyit mondott: fel fogom jelenteni fenyegetésért. Komolytalannak tűnt..

Feljelenthet?

Millió ember megértette miután megkérdezte, hogy megsimogathatja e, és elmondtam nekik, hogy a kutya nem fogja hagyni, mert fél. Ilyenkor az emberek megkérdezik, hogy menhelyi, vagy honnan van? És pár percet még beszélünk róla, aztán mosolyogva tovább állnak. Ez volt az első eset, hogy valaki csakazértis meg akarta simogatni. Még most is iszonyat dühös vagyok.

2018. máj. 7. 19:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Erdei kopó? Erdélyit akartál írni, vagy másik fajta? :D
2018. máj. 8. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!