A szomszéd ezért feljelenthet?
Állatkínzás, a kutya nem tudja, hogy nem mehet át. A szomszéddal kellene beszélj, mint, hogy a kutyát bántod. Feljelenthet, más kérdés mit tud bizonyítani, de inkább beszélj vele, vagy zárd el a kertet, ahol bejön.
Na meg ne verd az állatot lapáttal.
Attól,hogy átmegy miért kell ráütni???
Ez NEM a kutya hibája,hanem a gazdáé.
Vele beszélgess el arról,hogy vagy tanítsa meg a kutyájának,hogy nem mehet át a kertedbe vagy menj el egy barkájboltba,vegyél annyi kerítés rácsot +vagy ami illik oda) és foltozd be a lyukat!
Feljelenteni szerintem nem jelenthet,de én biztos fejenverném a lapátjával aki bántja a kutyámat!
#4-es vagyok:
"+" jel helyett "(" akartam írni.
Nem a szerencsétlen kutyát kéne lapáttal ütni, hanem a kedves gazdit, aki az első alkalom után nem képes megszüntetni a kerítésen lévő lyukat.
Azért ne állítsd olyan biztosan h nem lett semmi baja, ha vonyítva rohant el előled...
Te feljelentheted őt viszont, ha rendszeresen átszökik a kutya, csak bizonyítanod is kell képekkel, videóval, mert köteles a saját telkén belül tartani.
Mindezek mellett nem megoldás ha bántod.
Kérdező, igazad van! Ha a hülye szomszéd nem bírja megtanítani a kutyájának, hogy nem mehet a te kertedbe, akkor neked kellett cselekedni.
Ja, és nem vagy állatkínzó! Csupán kihasználtad, hogy falkaállattal van dolgod, és te lettél a főnök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!