Csak az én kutyáim játszanak együtt? Fárasztják le egymást?
Mindig olvasom itt, hogy nem játszanak együtt stb.
Pl itt is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__9263359-ha-v..
Mi pont azért vettünk 2. kutyát mert az első extra pőrgős volt. 1.5-2 órát simán kellett. futtatni egy nap. Mióta itt a másik azóta 2-3 naponta megyünk. Nem mondom, hogy egész nap szaladgálnak,de nagyon sokat. Sokszor azzal szórakoznak, hogy futnak az udvar elejéböl a vegebe, mintha vere
senyeznének.
Ez tenyleg ennyire ritka?
Az én kutyáim is játszanak együtt, sajnos más kutyákkal nem játszanak csak egymással. Minden nap visszük őket kutyák közé, de őket nem érdeklik a többiek.
Pár hónap különbséggel kerültek hozzánk kölyökként.
Az nem kérdés, hogy jó a kutyának, ha ketten vannak, de a gazdinak attól még ugyanúgy kell velük foglalkozni. Sajnos van, aki úgy gondolja, hogy a két kutya elvan együtt, aztán szórakoztassák csak egymást, neki nincs dolga.
Ezért szokták mondani, hogy ha egy unatkozó kutya mellé veszel még egyet, akkor két unatkozó kutyád lesz.
A nevelési hibák is jobban kijönnek két kutyánál. Tanulnak egymástól. Rossz szokásokat is.
Nehéz két kutyát egyszerre nevelni-persze nem lehetetlen. De kettőnek a nevelését egyszerre elcseszni.... Na az az igazi élmény :)
Az én kutyáim sem játszanak vagy alszanak együtt, 3 év különbség van köztük.
Más kutyákkal viszont játszanak.
Azt vettem észre viszont, hogy, ha pár napig nem tudok velük foglalkozni, akkor utána játszanak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!