Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ideális kutya...

Szerintetek ideális kutya nekem a husky?

Figyelt kérdés

gondoskodó vagyok

volt már Alaszkai Malamutom is

sportolok(pl:futok)ami fontos neki

tudok rá szánni pénzt

értek ezekhez a nagytestű állatokhoz

stb

2010. jún. 12. 21:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
aha
2010. júl. 19. 12:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Én erre az éghajlatra nem ajánlanám a sarki élőlényeket. Nem gondolod, hogy az a kutya eredetileg -20 fokra lett teremtve nem a 32-re ami pl nyáron szokott lenni? Nagyon szenvedhetnek szegények husky meg sarki állatok. :-( De ahogy gondolod, én nagyon állatbarát vagyok és sajnálom szegényeket. Nem tehetek róla.
2010. júl. 19. 13:26
 13/20 Akiteki ***** válasza:

Ha volt már malamutod, a huskyval röhögve elboldogulsz. Sokkal könnyebben kezelhetőek.

[link]

2010. júl. 19. 14:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Egy dolog h volt malamutod, egy másik dolog hogy milyen volt amíg tartottad, mert az is mondhatja h volt neki akinek folyton szökdösött, ette a szomszéd csirkéit, gödröket ásott mindenhová például és végül mondjuk úgy pusztult el h egy futtatás során elszaladt egy őz után és nem tudtad behívni és elütötte az autó vagy ilyesmi.

Szóval attól függ milyen élete volt a malamutodnak, nem attól hogy volt e vagy sem.Kérdezd meg a környékbeliekete zavarta e őket a kutya viselkedésével, ez sokat elmond rólad.

2010. júl. 19. 14:50
 15/20 Akiteki ***** válasza:

Ja, kb. mindenki végig szokta kérdezni a szomszédokat, hogy mit szóltak az előző kutyájához.

Engem sem kérdezett meg a szomszéd, hogy zavar-e az éjjel és nappal folyamatosan ugató pulija, lazán beszerzett még egyet.

2010. júl. 19. 15:02
 16/20 Septimius ***** válasza:
Szerintem simán. Nekünk is huskynk van, és nem is kívánhatnánk jobb kutyát. Mielőtt megvettük, persze nekünk is teletömték a fejünket olyanokkal, hogy a huskyk ostobák, hülyék, barmok stb. úgyhogy gondolom téged is az efféle hivatásos rémhírterjesztők ijesztettek meg. Ezekből egy szó sem igaz: napi 1 óra séta, hétvégente nagyobb túrák, és tied lesz a világ legszeretetreméltőbb, legjószívűbb, legcsendesebb, legpuhább kutyája. (A meleget is jobban viseli, mint ahogyan hittük: napozni is szokott, forróságban csak árnyék és víz kell neki.)
2010. júl. 19. 18:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a sok generáció mióta be lettek hozva hozzászoktatta Őket a meleghez. De pl az egyik huskys ismerősöm kutyája a lépcsőházba szeret lenni, ott hűvösebb van.
2010. júl. 19. 21:15
 18/20 A kérdező kommentje:
Verocsovics88:ez igaz!!de a mai husky kutyák már hozzá szoktak,de mi a malamut kutyánkat is nyáron jeges vízbe raktuk meg hűtöttük!!Köszönöm szépen a válaszokat!Ja és a mi kutyáink még soha nem szöktek el.Volt egy Benji nevü kutyánk ő reggel egyedül le ment sétálni 3-4órára utána meg karmolta az ajtót úgy jelzett hogy engedjük be!
2010. júl. 20. 12:33
 19/20 Akiteki ***** válasza:
Az enyémek simán kifekszenek napozni, mikor én rosszul vagyok a hőségben. A több rétegű bunda a meleg ellen is véd.
2010. júl. 20. 18:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Helló!!A szomszédos témához kötve:nekünk 2 husky kutyás szomszédunk van,az egy szuka a másik kan és juni-ba született kölykük,sajnos tőlük azért nem vehettük meg mert,7-en voltak és szerencsétlenségünkre 6szuka 1 kan és azt a kant is már hónapokkal előtte le foglalták na mindegy.De amúgy a többi szomszédot nem zavarja!!
2010. júl. 28. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!