Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lenne pár kérdésem 3 kutyafajt...

Lenne pár kérdésem 3 kutyafajtával kapcsolatban! Szerintetek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék meg tudni pár dolgot a következő 3 kutyafajtáról:

Rottweiler, Dobermann, Német juhászkutya

Íme a kérdések:

1.Melyik jön ki a legjobban a gyerekkel?

2.Melyik jobb házőrző?

3.Melyiknek erősebb a harapása?

4.Melyik jobb rendőr kutya?

5.Melyik a 3 kutyafajta közül a leginteligensebb fajta?

6.Melyik a legegészségesebb?

7.Melyik jobb sportkutya?

8.Melyik jobb családi kutya?

Rendszeresen olvasom a könyveket és a netes oldalakat , de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

ELŐRE IS KÖSZI!

2010. jún. 12. 21:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hm, én meg pont nem ezt tapasztaltam, de mindegy. Sőt pont fordítva, nekem szuka kutyáim vannak és sokkal szótfogadóbbak mint a kanok akiket ismerek. Szerintem ennek semmi köze a nemükhöz, csak épp ilyen jellemű kutyákat ismertél meg.
2010. jún. 12. 23:49
 12/25 anonim ***** válasza:

1.Melyik jön ki a legjobban a gyerekkel? Dobermann

2.Melyik jobb házőrző? Rottweiler

3.Melyiknek erősebb a harapása? Rottweiler

4.Melyik jobb rendőr kutya? Német juhász

5.Melyik a 3 kutyafajta közül a legintelligensebb fajta? Német juhász

6.Melyik a legegészségesebb? Dobermann

7.Melyik jobb sportkutya? Dobermann

8.Melyik jobb családi kutya? Dobermann

2010. jún. 13. 07:13
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De létszi válaszoljak a fennt lévő kérdésekre is. Nektek melyik a kedvenc fajtátok a felsorolt 3 kutyafajta közül? Dobermann, Rottweiler, Német juhászkutya
2010. jún. 13. 08:39
 14/25 anonim ***** válasza:
Dobermann. Gyönyörűek, sportosak, ha jó helyről veszed egészségesek, könnyen tanítható, barátságos fajta. A legtöbb német juhász járni alig bír, a munka meg már teljesen kiveszett belőlük, a rottweilerek többsége meg idegbeteg állat.
2010. jún. 13. 11:18
 15/25 A kérdező kommentje:
Én meg úgy halottam, hogy van olyan betegség a Dobermanoknál ami véralvadást megakadályozza és ha megsérül akkor elvérzik.
2010. jún. 13. 12:02
 16/25 anonim ***** válasza:
HARMADIK vagyok, egyértelműen a dobermann az egyik álomkutyám. Őt választanám. De mondjuk mások a körülményeim (pl nincs gyerek) és a szempontjaim.
2010. jún. 13. 12:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Szia . Én csak a németjuhászt ismerem mert az van és első kutyus. 2 gyerekem van.Imádja őket. Okos ,ügyes .A többi kutyusnak sajnos nem ismerem a természetét. De az biztos hogy erős kéz kell hozzá ,és határozottság..Én 50 kg -os nő vagyok ő meg kb 35kg.Ügyességi engedelmességi vizsgákon vagyunk tul szinte mindenre használható . Most készülök vele őrző védőre egy kis idő mulva.Én ajánlani tudom.
2010. jún. 13. 12:41
 18/25 Akiteki ***** válasza:

23:49

Miért vagy biztos benne, hogy én tévedek és nem te?

Tényleg az agyam eldobom, hogy az ember válaszol valamire és azonnal kioktatják.

Nem egy szukám és egy kanom van, és nem is csak szukám mint neked, de 6 kanból és 12 szukából vontam le ezt a következtetést 3 különböző fajtából.

Azt is elmondtam, hogy nem ŐV egyik sem. Attól, hogy a te szukáid másfélék, még nem én vagyok a hibás.

2010. jún. 13. 13:52
 19/25 anonim ***** válasza:
És honnan tudod hogy nekem hány szukám van, volt és hány kan volt és hányat ismerek? Nálad sokkal több kutyát ismerő emberek sem jelentenek ki ilyet. Pont a kanok azok akik többször bepróbálkozhatnak a főnökséggel mint a szukák. Nem az én hibám? Már bocs de szerintem az lenne az elvárható hogy minden kutyád azonnal ugorjon ha szólsz... H
2010. jún. 13. 14:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha a te szukáid nem ilyenek akkor nem a szukákkal van a baj hanem veled. Lehet jobban kedveled a kanokat azért látod így de attól még nem kell ilyen kijelentést tenni. Minden kutyád te nevelted, még jó hogy hasonlítanak egymáshoz. Nem hiszem hogy több mint egy tucat kutyából túl sok következtetést le lehet vonni ahhoz képest hogy mennyi kutya van a földön.
2010. jún. 13. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!