Ha megbánt ám a kútyat akkor csak a gyepire adhatom be?
Nem is értem, menhelyi kutyát hogy lehet elaltatni, nekem sántít a sztori. Velünk többoldalas szerződést írattattak alá, amiben benne van többek között, hogy bármilyen oknál fogva ha nem akarom a kutyát, akkor csak hozzájuk kerülhet vissza, és az esetleges elhullásáról is tájékoztatni kell őket, így tehát a doki tutira nem altatja el. Érdekes menhely lehet, ha ezt így meg lehetett tenni...
Kérdező, keress alapítványokat, biztosan lesz, aki segít, ha mással nem, a hirdetésed megosztásával. Az Állatmentő Seregnél lévők pl. nagyon jó fejek és lelkiismeretesek.
Szerintem bolond,néha úgy viselkedik mint a veszett róka a filmekben. Megy neki mindennek ami él és mozog kutya, gyerek, labda bármi. A másik kutyánk a testvére. Ő sem volt egy kis angyal tehát voltak vele gondok de a kutyasuli sokat segített. Mostmár nagyon szófogadó, aranyos kutya. Csak szegény nem tud érvényesülni csak a séták alatt ahol egyedül van ott játszik, szaladgál, boldog. Otthon menekül a másik elől. De kb az egész család. Egyedül a párom akitől tart, de ha nagyon elkapja az agyf*az neki is nekimegy. Most be van zárva, de ez sem megoldás... Rettegni, mikor szabadul ki, hallgatni az egész napos vonyítást.
Annyi pénzünk rá ment már erre a kutyára. Elvittük Pestre kivizsgaltatni,kutyasuli, kiképző, a sok kár amit okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!