Hol adhatom el a kutyát?
Már több facebook csoportban hírdetjük és jófogáson is.
Fajtatiszta,törzskönyves 8hónapos husky.
Nem teljesen értem miért vették meg akkor (max egy fél éve), ha tervbe volt egy baba? Persze ezzel nem téged akarlak hibáztatni.
Azt tudnám javasolni, keresd fel a tenyésztőt akitől van és valószínűleg visszaveszi vagy talál megoldást, esetleg egy új családot neki.
Esetleg ezekben a csoportokban megpróbálhatod (gyorsan végigfutottam, nem találtam hasonló hirdetést mint a tied, de ha már próbáltad itt is akkor tárgytalan):
Esetleg még a szánhúzóalapítványnál megpróbálhatod, bár nemhiszem, hogy ők eladó kutyát meghirdetnének.
Ha pedig a testvéred legközelebb kutyát szeretne, Ő lesz a megfelelő számára: [link]
Nagy csoda lenne, ha ennyiért megvenné bárki a kutyát. Ahhoz kellene legalább annyi, hogy ígéretes vonalból legyen és mutatna valami kiemelkedőt a küllemében.
Ebben leginkább a tenyésztője tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!