Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kertbe csaladhoz kisgyerekkel...

Kertbe csaladhoz kisgyerekkel milyen kutyakat javasoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elso kutyank lenne csaladi kutyat keresunk kertbe(apam nem birja a kutyaszort).

7eves kislanyt megturje

Lenne kint kutyahaza es egy elkeritett kenelje

Ne legyen tul nagy testu egy nemetjuhasznal nem nagyobb de ne is egy kis kutya legyen

Illetve a goldent es labradort kiveve varok tippeket koszi a valaszod :)

2018. ápr. 10. 19:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
16%
# 20 Szerintem meg ezzel a károgással, amit itt egyesek lerendeztek, miszerint nem adnának menhelyről kinti tartásra, csak arra veszik rá a kérdezőt, hogy inkább vegyen meg egy szapis kutyát. Pedig simán adnak menhelyről csak kinti tartásra is! Vannak kutyák, amik nem igénylik, hogy lakásban legyenek, sőt, menhelyen is van nem egy olyan, aminél külön kiemelik, hogy kinti tartással! (Mondom ezt úgy, hogy nekem nagy testű kutyák heverésznek a kanapémon.) Úgyhogy ne beszéljetek már hülyeségeket. Amit a menhelyen kifogásolnának, az az egész napos kennelbe zárás.
2018. ápr. 11. 10:54
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy lehetne a kutya házörző a kennelben?

Max ugat. Bedobnak neki egy húsdarabot, és már el is hallgatott örökre.

Kerbe egyébként puli keveréket ajánlanék, de nem kennelbe zárva. Bár lehet,hogy az nektek még kis kutya. Nem hullajtja a szőrét. Okos, könnyen tanítható. Télen is tartható kint.

2018. ápr. 11. 10:58
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem is a kinti tartással van baj hanem hogy a nap háromnegyedét bezárva töltené . Házat őrizni úgy nehezen lehet amúgy,vagy én nem tudom elképzelni :D
2018. ápr. 11. 11:16
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor a házőrzőt bezárjátok a kennelbe? Annak mi értelme?
2018. ápr. 11. 11:31
 25/31 anonim ***** válasza:
88%

# 23 Mondd végigolvastad a válaszomat? Azzal a mondattal zártam, hogy a probléma a kennelben tartással lesz.

Házőrzésre szerintem is a kamera/riasztó való. A kutya legfeljebb jelezni tudja, ha valaki érkezik a házhoz, aztán egy mindenre elszánt betörő úgyis "hatástalanítja". Házat őrizni a kutya csak bentről tud.

2018. ápr. 11. 13:24
 26/31 anonim ***** válasza:
41%

Hát 21-es, ezért mondtam higy javitsatok ki, ha nem csak benti tartással adnak orokbe.

Egyebkent en magam is nagyon megvszoktam lepodni, mert pl eszkulap egyesulet cscak ugy ad ki kutyat higy amug elmegy a gazdi nem hagyhatja a lertben. En sem ertem miert de igy van. Eleg szigoru elvarasok vannak tudtommal. De hat ha nem ugy van, akkor nem :)

2018. ápr. 11. 14:20
 27/31 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem mondanek hamis infot a menhelynek nem kinozni akarjuk a kutyat errol szo sincs. Hallgatok a tanacsotokra es inkabb hagyjuk a kutyat ha nem birja a kennelt(ami egyebkent kozvetlen a hatso bejaratnal lennee igy tudna hazat orizni) En is inkabb amellett vagyok ha a hazba nem lehet akk inkabb egyaltalan ne legyen igy kennelbe. De anyamek meg feltik a vadi uj kertjuket szval valszeg akk ejtjuk az otletet. :)
2018. ápr. 11. 17:17
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ejtsétek az ötletet, igen, ha ideje nagy részében egy kennelben élne. Ez kínzás, szenvedés lenne a kutyának.
2018. ápr. 11. 17:53
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
ÉN a helyedben mindenképpen golden retrivert vennék. Egyrészt mert szelíd,barátságos és jól bánik a gyerekekkel,másrészt mert kötődik a gazdához és nagyon tanulékony.Én a helyedben nagyméretű kutyust vennék mert ezek kibírják a telet kint.Nyilván a szőrápolás-szőrhullás-séta-nevelés-tanítás dolgokat jobban megigényli mint egy kistermetű kutya.Ha kutyasuliba viszed ezekre mind választ kapsz,és mivel tényleg okos és inteligens kutya
2018. ápr. 12. 15:32
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi most láttam hogy a golden kizárva.Akkor vizsla és németjuhasz
2018. ápr. 12. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!