Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kezdenétek/kezdtétek a...

Hogyan kezdenétek/kezdtétek a leveleteket amikor egy tenyésztőnek írnátok/írtatok?

Figyelt kérdés

Első levél, és tényleg komolyak a szándékai valakinek az adott fajtával. Mit érdemes a levélben leírni magunkról? Mit megmutatni esetleg? Te mit tartanátok fontosnak?

Különböző fajtákat írok le és azt is kérném, akinek esetleg itt van olyan fajtája, akkor megoszthatná velem, hogy hogyan is állt hozzá. A border collie, a sheltie, a cairn terrier, a bearded collie, mudi, pumi, norwich terrier. :)

2010. jún. 12. 11:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Visszatérve a kérdésre:a jó tenyésztőnél ritkán van alom és nagyon meg válogatja hogy kinek ad el kölyköt.Előttem már nagyon jól meg fogalmazták,hogy hogyan mutatkozz be,de egy lelkiismeretes tenyésztőnél nagyon fontos a személyes találkozás,szimpátia.Szerintem sem kéne az árra rákérdezned,ha elkötelezted magad egy fajta mellett,akkor ne a vételáron akarj spórolni.Az első baset hound kutyámat olcsón vettem viszonylag.A vételár többszörösét költöttem a gyógykezelésére,amikor egy örökletes betegsége lett,amit nem is bántam volna,de 2 és fél évesen elpusztult minden igyekezetünk ellenére.Soha nem heverem ki.5 évig tájékozódtam,figyeltem a tenyésztők munkáját,ismerkedtem,miután megvettem a jelenlegi kutyánkat.Nagyon jó kapcsolatban vagyunk a tenyésztővel,szinte baráti a viszonyunk.Szóval azt javaslom légy résen amikor fajtiszta kutyát vásárolsz és nézz körül több helyen személyesen,és még véletlenül se kereskedőtől vásárolj!

Ezt a válaszomat egy előző kérdésre adott válaszomból másoltam ki.Még hasznos lehet.Sok sikert!

2010. júl. 11. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!