Melyik a legjobb Mopsz kennel?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 08:12
1/4 anonim válasza:
Bár konkurencia, de ő szokott a kiállításokon legtöbbször előttünk végezni.
Vannak szép kutyusai.
2/4 anonim válasza:
Első: nekem rossz tapasztalatom van velük.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlást.Szimpatikus volt ,hogy nem rögtön Magatokat ajánlottad,viszont azért kíváncsi lennék Rátok is.:) Én mint hozzá nem értő,számomra a legszimpatikusabb kennel a Remizmenti Buflák.Róluk esetleg tudsz valamit?
2010. jún. 12. 08:42
4/4 anonim válasza:
A remizmentiek mar szaporitok.Nem tenyeszto vagyok,vasaroltam naluk.Par eve gyonyoru,jo vervonalu kutyaik voltak,akkor lettek aranykoszorus mestertenyesztok. Viszont mostanaban genhibas kutyakkal probalkoznak. Nagyon csunyak a kutyaik ,es nem egeszsegesek. Csak az szamit minel tobb kiskutya legyen,nem a minosegre mennek. 15-20 szuka van kint a kennelben,akiket 1-2 kan fedez. Nem reszletezem a tobbit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!