Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó honlap tenyésztőnek?

Jó honlap tenyésztőnek?

Figyelt kérdés

Véleményt szeretnék kérni,hogy milyen honlapokat néztek szívesebben,honnan vennétek szívesebben kiskutyát?

Pl a kutyákhoz jó,ha van némi leírás róluk,a természetükről,vagy csak az eredmények,szűrések felsorolva,hírekhez csak annyi,hogy itt jártunk,ez történt,vagy szívesebben olvassátok,hogyha bővebben kifejtik a híreket?

2010. jún. 11. 19:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem ők tetszenek nagyon: [link]

Soha nem volt, nem is lesz husky-m, gyerekkorom óta spánielem van. Nem vagyok tenyésztő, közöm nincs a kiállítás világához sem, teljesen laikus vagyok :-) De ahogy ők állnak hozzá a témához és a kutyákhoz nagyon szimpatikus. A kölykök menüpontban van a "fontos információ" rész, ahol leírják a kölyökvásárlás menetét és feltételeit, jó lenne ha minél többen igyekeznének valami hasonlót alkalmazni.

2010. jún. 11. 20:51
 12/24 Akiteki ***** válasza:

20:51

Köszi, ez jólesett:))

Én kimondottam élvezem a honlapkészítést, főleg a kiállítási beszámolókat.

2010. jún. 11. 21:04
 13/24 timido ***** válasza:

szerintem is az a jó, ha van rólad, és hogy hogy szerettél bele abba a kutyafajtába.

aztán a kutyáidról, és hogy hogy viselkednek, meg képek róla.

fajtajellemzők, standard. bemutatod a kutyáddal elért helyezéseket, stb..

És én szeretem, hogy, ha vannak kölykök, akkor minden kölyökről, külön vannak képek, és azokat frissítik. Úgy könnyebb kiválasztani, hogy melyik kölyök is tetszik az illetőnek.

Leírni a kölyköknek a megvásárlásának a menetét. És esetleg csinálni külön MSN címet, hogy akár ott is kapcsolatba tudjanak lépni veled.

Előző almokról, ( ha lesz ) képek, teljesen 8 hetes korukig. Akár videók feltöltése.

Lehet külön " LINKEK " menüpont, ahol jó oldalakat lehet találni a fajtáról.

Ilyesmik. nekem az ilyenek nagyon tetszenek, és biztosan őket választanám.

Remélem segítettem. :)

2010. jún. 11. 22:21
 14/24 anonim ***** válasza:
Amit korábban leírtak én is azokat tudnám javasolni. Plusz soha nem lehet elég korán kezdeni a honlap felépítését, ugyanis az elején van a legtöbb munka vele. Ha nem akarsz napokat, heteket a gép előtt tölteni mire megtalálod a számodra megfelelő kinézetet/felépítést kezd el amint van kennel név. Érdemes reklámmentes felületet bérelni + domain , általában 5-6 ezer Ft/év költséggel megúszható a dolog. Ha eljön az ideje szívesen segítek, amennyiben nem vagy jártas benne.
2010. jún. 11. 22:40
 15/24 anonim ***** válasza:

nem tudom írták-e előttem mert nem olvastam el, de például nekem elég fontos hogy az oldal jól átlátható legyen, még ezenkívül jó ha az oldalon fent van egy csomó kép és videó a kutyádról vagy kutyáidról. Igazából ezt nem lehet normálisan körülírni milyen egy jó oldal de ha megnézel egyet egyből megmondod, hogy jó-e vagy sem

pl. itt egy

[link]

2010. jún. 11. 23:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a [link] mert fent van a szerződés, a részletes leírások a kölyökről, letisztult, áttekinthető a designja, és ami a legfontosabb, hogy leírják mi a kölyökvásárlás menete. Hogy nem adnak bárkinek kutyát. AMi még nagyon szimpatikus lenne, de ilyet még nem nagyon láttam, az az, hogyha látszanak a korábbi pároztatások, és az azokból származó kiskutyák felnőttként is. Ebből látszik, hogy a tenyésztő nem csak addig foglalkozik a kutyával, míg megkapja a pénzt, hanem utána is tud róla.
2010. jún. 12. 10:13
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek nagyon színvonalas honlapok:

[link]

[link]

Nekem fontos, hogy jó legyen a honlap is, mert a mai világban az internet nagyon fontos információ forrás és alapvetőnek tarom, hogy minél több információhoz jussak a neten keresztül. Az pedig az én szememben magát a kennelt is minősíti, mennyire igényes a honlap.

2010. jún. 12. 10:55
 18/24 Akiteki ***** válasza:

10:55

Az utolsó mondatoddal vitatkoznék.

Láttam már igen sok csilivili honlapot kilóra szaporítóknak.

Én már vagyok olyan rafináltos, hogy tudok a sorok között olvasni, ha nem is ismerem a fajta minden csínját-bínját, de az eredményeket is fenntartással fogadom.

Egy honlapban azt szeretem, ha áttekinthető, könnyen kezelhető és sok információ van rajta. Sok kép a kutyákról, élménybeszámolók az eseményekről.

Ilyesmi: [link]

2010. jún. 12. 11:05
 19/24 anonim ***** válasza:

Na jó, ezek után én is megmutatom a kedvencemet, hihetetlen mennyi minőségi információ van a honlapjukon:

[link]

eszméletlen mennyi jó infot szedtek össze, amiket máshol soha nem is látok.

[link]

-a másik kedvencem, gyönyörű.

A belbecs fontosabb, de azt utálom amikor órákat kell várni minden kattintás után vagy az oldalon mindenfelé nem megjelenő képek, ikonmaradványok vannak kisx-ek), vagy minden kattintás után másmilyen menürendszer villan fel mint az előző.Az meg egyenesen bosszantó ha egy oldalra rámenve másik reklámoldal tűnik fel.

De ha átlátható, gördülékenyen működik, nincs sok felesleges csicsa és az infok a helyén vannak akkor OK.

Sztem kutyás honlapot e díszítsenek csillagocskákkal meg egyéb vackokkal, a saját kutyáikról készített képekkel díszítsenek, hiszen azt hirdetik h szépek.

2010. jún. 12. 11:39
 20/24 anonim ***** válasza:

Ebben teljes mértékben igazad van, ezért is kell személyesen is meglátogatni a kennelt, nem szabad csak honlap alapján tájékozódni. És magam is ismerek kiváló tenyésztőt, szerény honlappal. De azért szerintem ez sokat jelenthet, persze szubjektív, bár nekem mindig meggyőzőbb, ha a "marketing" (jelen esetben a honlap) is igényes.

Nyilván nem szentírásnak kell venni a kijelentésem, kinek mi az igénye. Az biztos, hogy az első, amivel találkozom, az a honlap. Tehát ha ez igényes, akkor vonzóbbá válik számomra a kennel és nagyobb az esély arra is, hogy személyesen is fölkeressem a tenyésztőt. Míg ha egy-két felületes információt találok csak egy összedobott weboldalon, nem biztos, hogy fel fogja kelteni az érdeklődésem.

A szaporítók pedig nagyon ravaszak, de ha valami nem stimmel, az előbb-utóbb úgyis kiderül. Ezért kell a vásárlás előtt személyesen is megismerkedni a hellyel is, a tenyésztővel is, a kutyákkal is. Mindenről meg kell bizonyosodni.

2010. jún. 12. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!