Jó honlap tenyésztőnek?
Véleményt szeretnék kérni,hogy milyen honlapokat néztek szívesebben,honnan vennétek szívesebben kiskutyát?
Pl a kutyákhoz jó,ha van némi leírás róluk,a természetükről,vagy csak az eredmények,szűrések felsorolva,hírekhez csak annyi,hogy itt jártunk,ez történt,vagy szívesebben olvassátok,hogyha bővebben kifejtik a híreket?

Szia!
Mi még nem tartunk itt sajnos, csak a kennel név kiválasztásánál, de én azt javaslom mind a kettőt írd bele, a természetüket is és az eredményüket is egyaránt. Az eredmény nem sok mindent árul el egy "nem hozzá értőnek", de a jelleme az már igen, a szűrés kiemelését fontosnak tartom szintén.
A hírekhez én szívesebben olvasom, ha ki van fejtve, persze ha érdek felkeltően van leírva, és megfogalmazva, és nem monoton unalmas szöveget kell olvasnom:)
Milyen kutyákat fogsz tenyészteni?
Köszönöm a válaszokat.
Egyelőre semmilyet.Előbb még van pár dolgunk,még nincs meg minden szűrés,és nem értünk el mindent,amit a kölykök előtt szeretnék :-)

Jóa kérdés!
A kedvenc honlapomon minden kutyáról van leírás, a szűrések, és csak legvégül a kiállítási eredmények. Sztem ez is a fontossági sorrend.
Nagyon fontos sztem:legyen egy oldal ahol legörgetve látod a szuka és kan kutyákat(lehet 2 külön oldal ha sokan vannak), és a nevük mellett STANDARD fotó legyen! Mostanában olyan oldalakat nem is nézek tovább amin csak fejfotó van és ha rákattintok lassan töti be. Fejfotót ronda kutyáról is lehet csinálni, de a standard képről egyből látszik h érdemes e tovább nézegetnem a kutya adatait.
ÉS ami számomra még nagyon fontos, h legyenek a fajtával kapcsolatos jó leírások, pl. labradornál apportmunka tanításáról, vagy különleges kozmetikát igénylő fajtánál arról.
ÉS végül tessék leírni feltűnő helyre a fajta ROSSZ tulajdonságait, kicsit sem szépítve!
Amelyik honlapon ezek megvannak, ahhoz a tenyésztőhöz el is mennék megnézni a kutyáit élőben.És minden itt kezdődik igazán.

Akkor összegezve:
gondolom érdemes először is egy leírás magáról a tenyésztőről,ki ő,mi ő,mi a célja.
Kell egy fajtaleírás,az adott fajta jó,és egyben rossz tulajdonságairól,külön igényeiről, elfoglaltságok(pl vadászat,terelés,kármi,attól függ,milyen a fajta).
Aztán legyen egy lap,ahol a kutyák vannak feltűntetve,szukák,kanok.Azoknál külön lapon standardkép,egy leírás a kutyáról,tulajdonságairól,karakteréről,szűrési eredmények,majd a többi eredmény(munka,kiállítás),és természetesen a törzskönyv is.
Egy menüpont,ahová a hírek vannak írva,lehetőleg nem csak annyi,hogy nagykanizsa: cac(csak példaként),és persze fényképek a kutyákról.Ami közt mindenféle,standard,fejkép,munka közben,stb(jó standardképet egyébként a legrosszabb kutyáról is lehet csinálni,csak tehetség kell hozzá)
Esetleg kihagytam valamit,vagy valami,ami nem fontos?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!