Amit előttem írtak a többiek, érdemes megfontolni.
Hogy konkrétan is válaszoljak:
Brit Premium Medium száraztáp. Etettem, korábban Darlingot, (ezzel kezdtem) majd utánaolvasás után rájöttem, hogy valami normálisabbat kellene adni, meg hát szegény kutya nem is rajongott érte túlzottan. Utána jött a Fit+Fun. Ezt szerencsétlen még jobban utálta, meg nem is vált be...Ezt követte, a Pennys Pro Dog, ami már egy előrelépés volt és jobban is ízlett, de egy idő után megunta a kutya és nem is voltam elragadtatva tőle, se összetétel alapján, se a kutyára gyakorolt hatása alapján...Szóval végül így kötöttem ki a Brit-nél. Ez mérföldekkel jobb az előzőeknél, a kutya 1,5 éve ezt eszi és még mindig szereti, szép tőle és az ára is nagyon jó. (Netről rendelem) Tisztába vagyok vele, hogy van ennél jobb táp is a piacon, de sajnos én azt már nem engedhetem meg magamnak. Sok tápot végignéztem már, összetételt és árat figyelembe véve...mindig arra jutok, hogy a keretemből ez a legtöbb, amit kitudok hozni. Szerencsére a kutya szereti, ha nincs más kéznél, még juti falatnak is tudom használni. Konzervet nem kap. (Úgy tudom nem is annyira jó a kutyának. Valamint egy normális konzerv méregdrága lenne. Vacakot meg minek adjak?) Alkalomadtán főt húst kap a kutya, amit direkt neki főzök és néha, ha olyan van amit ehet, egy kis maradékot is, de leginkább száraztápon él.
12-es: az nem hamu, hanem nyershamu. Itt tudsz olvasni róla, hogy mi is ez: [link]
"Chappi, Pedigree, Royal Canin" - > ezek mind rossz minőségű tápok. Kb ebben a sorrendben ahogy írtad, a Royal a legjobb, de nem sokkal. Túlárazott, reklámozott szemét mind, ahogy írtam nem szabad bedőlni a cukormáznak. Egy Royal Canin áráért kapni sokkal jobb minőségű tápot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!