Két pit mix, egy rotti mix, egy nj mix, egy husky mix, egy csivi mix, két bichon mix, egy tacsi mix.
Bentiek, panelban lakom. Bár sokszor többet vagyunk kint, mint bent, mert van, hogy csak aludni járunk haza.
2018. márc. 17. 18:27
2/12 anonim válasza:
Nálunk 5 kutya van.
Kezdtünk eggyel, aki egy kóbor kutya által Apukám munkahelyén született(agár-foxi szerű keverék), aztán jött egy másik, akit elaltattak volna (kísérleti kutya volt, beagle), a 3. leszerelt rendőrkutya (nj), a 4. beszökött a kertünkbe(border mix), az 5.-et a sulink előtt találtuk(talán csivava mix).
Mindannyian kinti-bentiek. A kertbe nyíló ajtó folyosóján vannak a fekhelyeik, ezenkívül kint is vannak kutyaházak. Télen rendszerint bent alszanak, nyáron meg ahol akarnak. A ház földszinti részére korlátozott bejárásuk van, az emeletre nem mehetnek. Kanapéra, fotelba nem mehetnek fel. De így is sokat kell utánuk takarítani :D
2018. márc. 17. 18:40
3/12 anonim válasza:
Egy kistestű, hosszú szőrű keverék. Kinti-benti, bár eleinte kinti volt, szép lassan beszokott, ma már szinte csak a dolgát végezni megy ki, meg ha kint dolgozunk, akkor van kint. Meg persze a séták. Tesómmal alszik egy ágyban.
2018. márc. 17. 18:44
4/12 anonim válasza:
3 kutyám van, mindhármat találtuk, mindhárom keverék... egy mama kutya egy kölykével, ők kistestűek és hosszúszőrűek, de nagyon utcai vegyes állaguk van. Valamint van egy tacskó-törpepincser keverék szerűségünk, de ő is az utcai vegyes kategóriába sorolható. A mama és már nagy kölyke az udvaron vannak tartva, szép nagy elkerített hellyel, takarós jól szigetelő házzal, a kis törpepincser keverék pedig az előszobában alszik, de napközben inkább kint szeret lenni, de estére mindig bekéreckedik. A lakásban csak ritkán van bent.
2018. márc. 17. 19:09
5/12 anonim válasza:
1 kutyánk van, magyar vizsla-drótszőrű foxi keverék szuka.
Kinti-benti, szobatiszta.
2018. márc. 17. 19:10
6/12 anonim válasza:
Egy kuvasz-szetter mix, kinti-benti.
2018. márc. 17. 19:14
7/12 anonim válasza:
1 menhelyről örökbefogadott staffim van. Kinti, benti ő is. Nyáron inkább kint szeret lenni, ilyen időben természetesen bent.
2018. márc. 17. 20:45
8/12 anonim válasza:
2 kutyám van
Bentiek, panelba lakunk.
Kistestűek.
Az idősebbik 6 éves neten találtam rá egy nem várt alomból van, és ingyen kínálták, mint egy ..áhh hagyjuk... elhoztam :)
A fiatalabbik 2 éves, őt is neten találtam. Egy hölgy találta az utcán, majdnem elütötte, mert az úton szaladgált. Felrakta facebookra a kutyás csoportba, ott találtam rá. Azonnal intézkedtem, és még aznap nálam volt már a kutyus :)
2018. márc. 18. 00:09
9/12 anonim válasza:
Uccsó vagyok: mindkettő keverék. A nagyobbik németjuhász és tacskó :D na képzelhetitek :) a csajszi ő kopó és nem tudják milyen keverék, de nagyon édes :)
2018. márc. 18. 00:11
10/12 anonim válasza:
2 benti fajtatiszta amerikai staffordshire terrier
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!