Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idő alatt irtottátok...

Mennyi idő alatt irtottátok ki a bolhákat?

Figyelt kérdés

Nekem egy csomó mindent magyarázott az orvos. Én kb így fogtam fel: xD amikor lefújják, belerakják a spotont a kutyusba akkor elpusztulnak a bolhák, de azok közbe már lerakták a petéket, amiből nem sokára kikelnek a következők akik újból rámennek az ebre és azok is elpusztulnak mert ugye rajta van a spot-on, de azért pár petét azok is leraknak. És ez így megy tovább. Közben a petéket és a bolhákat ritkítja még a környezetben végzett takarítás, bolhairtó használata.

Így hát nekem nem kell aggódni ha a kezdei javulás és bolhák eltűnése után a kutya megint elkezd vakarózni és megjelennek rajta a bolhák mert azok már a következő generáció. És ha következetesen használom a spot-ont és a takarítást akkor előbb utóbb elérhetem a bolhamentes állapotot.

Én így érettem. Igaza van az orvosnak (tudom menjek másikhoz, mindenki ezt mondja itt elsőre, pedig szerintem nagyon kedves orvosok, lelkiismeretesek) vagy valamit rosszul csinált és ki lehet irtani azonnal egyszerre? Ha igaza volt akkor mennyit kéne várnom hogy az "újabb roham" elüljön?

2010. jún. 11. 15:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Értem, csak nem ilyen kevergetőssel fújta. De azt nem mondta hogy többször is kéne, csak hog takarítás után de azt nem mondta hogy a kutyát kéne még.
2010. jún. 11. 16:21
 12/12 A kérdező kommentje:
A helyét az insecticide 2000rel fújom, azt is ő ajánlotta. Hidd el kedves másik válaszoló én sem értem, de már nagyon szenvedek hogy rossz a kutyámnak és nem tudok már mit tenni, mindenfélét próbáltam az orvos előtt.
2010. jún. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!