Hogy irtsam ki a bolhákat?
Én is nemrég kerültem hasonló helyzetbe! 3 macskám van és a legkisebbet elvittem ivartalanítani, majd bolhákkal hoztam haza az Állatklinikáról! Durva...
Na de ahogy nekem sikerült irtani... először Biokill-t, illetve Insecticide 2000-et vettem (5*0,5 litert összesen), körbefújtam a lakást, meg mindent, de semmit nem hatott (egyébként nem voltak mérgezőek a cicusokra). Majd vettem Frontline Combo-t, és igaz, hogy drága volt egy kicsit (3 cicára 7500 Ft-ot fizettem), de már aznap elkezdtek kipusztulni. Úgyhogy nagyon hatásos, ezt ajánlom!
Persze mellette még elfújtam az összes permetezőt, és hoztam diófa leveleket is a lakásba, mert állítólag azok is elriasztják a bolhákat!
Azóta semmi jele a kis szemeteknek, pedig már közel 2 hónap eltelt a cseppentés óta!
Úgyhogy sok sikert, mindent bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!