Mivel irtsam ki a bolhákat?
Figyelt kérdés
A nyuszimba ma láttam bolhát.Mivel lehet beszórni vagy hogy irtsam ki belőle?2011. jún. 28. 15:38
2/8 A kérdező kommentje:
az nem veszélyezteti a nyulam életét? Ugyanis nyalogatja magát, nehogy baja legyen! =(
2011. jún. 28. 15:50
4/8 A kérdező kommentje:
megpróbálhatom de a kutyámból sem nagyon irtotta ki. =/
2011. jún. 28. 16:24
6/8 anonim válasza:
Bemész az állatorvoshoz, vagy állatpatikába, megmondod, hogy adjanak valamit bolhás nyúlra, rárakod, elmúlik :)
7/8 Platypus válasza:
Inszekticid2000. Ez a szer biztonságosan használható a nyúl szőrén is. A peték viszont nem a nyúlon vannak, hanem a környezetében, szóval alaposan ki kell takarítani és bespriccelni a környéket is.
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom mert a pincében volt a nyuszi. Már 2 éve nincs macskánk de még mindig van ott bolha... Pedig csak fél óráig ha ott hagytam a dobozban. A pince le van szórva mindenhol. A nyuszira meg veszek ilyen izét. Meg ma délután 6ra megyek állatorvoshoz a másik nyuszimmal. Majd tőle is kérdezek, hogy van-e esetleg bolhairtó szere.
De érdekes a hosszú szőrűbe egyből bele mentek..A rövidszörübe meg egy sincs. :O
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. jún. 29. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!