A vizsla jó választás lenne?
Ha ezt mind véresen komolyan gondolod, amiket leírtál, akkor jó választás. Viszont azt ne felejtsd el, hogy a nagy kert mellett szüksége van neki is-mint szerintem minden kerti blökinek-a kapun kívül is mozgásra és sétára. Ez nagyon fontos. És nem csak a kirándulásokra, alkalmi erdőjárásokra gondolok. A szagok, a többi kutyival való találkozás, játék, stb...
Ha ezt is tudod biztosítani neki, akkor igen.
És ha rám hallgatsz, akkor örökbe is fogadhatsz. Sajnos így nyáron rengeteg a gazdikereső kutya, vizslák is.
Ha nem is kölyök kutyit, de fiatal, pár hónapos blökit biztos találsz.
Ajánlom a vizsla.hu-t.
Egy egy éves vizslafiú gazdija
Utolsó vagyok:
Az jó ha így látod. Sajnos sokakban az a meglátás van, hogy a kerti kutyákat felesleges kihordani sétálni, mivel ott a kert...
De ez nagyon rossz hozzáállás. :(
Mint ahogy az is, hogy panelban nem lehet megfelelően tartani ilyen mozgásigényű kutyát. Nyilván jobb lehet neki, ha nap közben is akkor jöhet mehet a kertben, amikor neki tetszik, de én, mint "panelos" kutyatartó minden nap legalább háromszor ki KELL, hogy vigyem a kutyámat, hogy megfelelően lemozgassam.
Akkor mi is a jobb? Bezárva egy kertben, ahol semmi új inger nem éri a kutyát, vagy egy tömblakásban, ahonnan naponta 2-3 órát is kiviszik sétálni, játszani, labdázni, futni?
Amúgy is megtenném, hiszen ezt is jelenti a kutyatartás. Viszont ha nem tenném meg, és nem mozgatnám le kellően, akkor tuti szétkapná a lakást, mert így vezetné le a felesleges energiáját.
Szóval én csak bíztatni tudlak! Nagyon jó választás a vizsla.
Az örökbefogadásról mit gondolsz?
Akkor ti nagyon össze illenétek. :)
Nem fogod megbánni! Nagyon szép éveket nektek!!!
-Egy másfél-éves vizsi gazdija-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!