Melyik a jobb választás:ír szetter, magyar vizsla vagy erdélyi kopó? Miért?
ír szetter sajnos elég buta szerintem (lehet lepontozni)
vizsla se az a hihetetlenül értelmes, bár az tény hogy játékos , aranyos,
kopó okosabb jó a szeme de hát azzal is lehet éjjel nappal futkározni :)
egyik fajtám sincs csak már találkoztam párral belőlük
Ír szetterünk volt. Én nem tartom buta kutyának, meg tudtam tanítani a dolgaira. Lehet ő volt kivételesen értelmes, vagy csak a harmadik válaszoló találkozott egy kis butussal :) Ennek ellenére nem pontozok le senkit, hisz mindenki a saját véleményét írja le. A mi Bellánk okos volt és gyönyörű szép. A gyerekeket nagyon szerette, és nem volt makacs, vagy domináns sohasem. Bár ezekben közrejátszhatott, hogy szuka volt.
Magyar vizslát is ismerek, a szomszédunk kutyája. Aranyos, játékos. És bár már idős és őszül is, illetve a gazdája szerint kicsit kezd kiszámíthatatlanná válni, még mindig teljes biztonsággal átnyúlhatunk hozzá a kerítés fölött, átmehetünk hozzájuk a kertbe, nem támad. Az idegenekkel szemben viszont bizalmatlan. Nem ugat sokat, nem volt eddig semmi betegsége, és a szőrével sincs sok gond. Őt is nagyon szeretem :)
Erdélyi kopó jellemét nem ismerem. Képeket nézegetve nekem szimpatikus kutya.
nagyon köszönöm mindenkinek! utolsó:
kösz a tanácsokat!
szóval budapessten lakok, de nem teljesen bent a belvárosban. nagyon sokat foglalkoznék a kutyával, llenne rá elég szabadidőm, ja és 12 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!