Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Spánielt vagy goldent vegyek?

Spánielt vagy goldent vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretem mind a kettő fajtát és mind a kettőm volt már de most egy kedves kutyát szeretnék a kettő közül amely fajtát majd életem végéig venni fogok a 11 éves kislányomnak szülinapjára.

Mit ajánlotok?

Köszi a választ ha írtál.

2010. jún. 11. 14:16
1 2
 11/16 anonim válasza:

szia!

A Goldenek nagyon aranyos, barátságos,szerethető állatok!! Nekünk vannak kiskutyáink,hétfőn voltak 6 hetesek (ha érdekel). :))

egyébként szófogadó, emberbarát, könnyen tanítható, és végtelenül aranyos :)

2010. jún. 11. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha mindkét kutyád volt és a lányodat is ismered akkor úgyis tudnod kell hogy melyiket fogod választani:)

Amikor én kislány voltam mindent megadtam volna egy spánielért, mert ők olyan kis édesek és huncutok. Igaz soha nem lett:)

Német dogunk és németjuhászaink voltak (mind szuka) és remek társak voltak, nem csak testőrök:)

Ha tényleg a kislányodnak lesz akkor mind két kutyafajt megkéne mutatni neki és ő válaszon.

Minden jót kívánok nektek:)

2010. jún. 11. 15:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Hello!

Köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot.

Szerintem a golden mellet maradok de az a baj most kérdeztem meg a lányom és ő kiskutyát akar vagy nagyot ő se tudja eldönteni.Ha kiskutya akkor mit ajánlanátok?Légyszi ne legyen ÖLEB.

2010. jún. 11. 15:53
 14/16 anonim ***** válasza:

spániel elég kicsi?:) az alatti méretben még a tacskó, vadászkutyák (de ők nagyon önfejűek és nehéz nevelni őket, gyerek mellé nem igazána jánlanám..) aztán az ölebek jönnek...

vagy bulldog, ők nagyon cuki kis bulldozerek:)de ez a lányodtól függ!

Németjuhászajánlok, amig fiatal addig pici és ahogy nő úgy a szeretet is nő iránta meg a lányod is fog nőni:)))

2010. jún. 11. 17:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor a spánielt. :) Gondolom akarja majd sétálni vinni, ezért is jobb neki a kisebb kutyus.
2010. jún. 11. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Golden retriever.
2011. ápr. 22. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!