Van nekem egy 7-8 éves pitbullom? Minden este alszik mint a bunda? Szerintem nem normális amit csinál?
Minden este alszik és jár a lába meg hülye hangokat add ki magából mikor alszik álmodik?
Mitől lehet ez?
Azt csak te tudhatod, hogy van-e egy 7-8 éves pitbullod és esténként alszik-e, mint a bunda. Azt, pedig, hogy erről te mit gondolsz, végképp nem tudhatom se én, se mások.
Viszont, ha vakkangat álmában és mozog a lába, az nem baj, csak álmodik :)
"Van nekem egy 7-8 éves pitbullom? Minden este alszik mint a bunda? Szerintem nem normális amit csinál?
Minden este alszik és jár a lába meg hülye hangokat add ki magából mikor alszik álmodik?"
Én nem tudom. Szerinted?
Szia! Válaszaim sorban a kérdéseidre:
Van nekem egy 7-8 éves pitbullom?
Nem tudom. Gondolom van.
Minden este alszik mint a bunda?
Ez elég valószínű.
Szerintem nem normális amit csinál?
Gondolom, hogy szerinted nem normális.
Minden este alszik és jár a lába meg hülye hangokat add ki magából mikor alszik álmodik?
Elég nehéz értelmezni ezt a kérdést.
Mitől lehet ez?
Ha az előző mégsem kérdés lett volna, hanem egy kijelentő mondat, és arra vonatkozik ez a kérdés, akkor a válasz az, hogy normális. Feltéve, ha nem egész éjszaka csinálja. Amikor álmodnak a kutyák, gyakran csinálnak ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!