3honapos extra mini csivava ugy veszi a levegot mintha fuldokolna ez normalis?
Nincs extra mini csivava.
A kutyád egy szokásos szaporítós kutya, alulfejlett, valószínűsíthető genetikai betegségekkel. Lehet pl. légcsőszűkülete, és ezer más baja.
Vidd másik orvoshoz, felszerelt rendelőbe.
Genetikai rendellenességek felnőtt korban is előjöhetnek, attól függ, mi az.
Lehet valami idegen test az orrában, lehet orrjárat szűkület, lehet nátha - nem vagyok orvos, nem tudom.
Hozzáértő állatorvos alaposan ki fogja vizsgálni, majd ő megállapítja, mi a baj.
Szteroid mindenesetre nagyon ártalmas, pláne egy ilyen fiatal kutyának.
Extra mini csivava és tenyésztő?
Ez két összeegyezhetetlen dolog.
Exra mini meg mini csivava nem létezik, csak beteg, fejletlen, sokszor életképtelen, standardból kieső, továbbtenyésztésre alkalmatlan egyed.
Ne haragudj, de kicsit sem lepődtem meg, hogy szerencsétlen kutyának ilyen bajai vannak, szinte minden szaporítós kutyának rengeteg baja van. Amit az árán megspóroltatok, többszörösét fizethetitek ki az orvosnál, és az sem biztos, hogy sokáig fog élni.
Legyen szegény kiskutya tanulópénz és soha többé ne vegyetek kutyát szaporítótól, mert állatkínzást támogattok vele. Nyugatabbra az ilyet keményen büntetik is.
Egy szaporítós kutya 8 hetesen is meghalhat.
Nincs időhöz kötve semmilyen betegség!
agyon szaporítottaknál meg kevés az esélye arra is,hogy egy éves kort megélje,szóval gratulálok,hogy olcsón szaporítótól vettél csivavát.
Mekkora a kutyád mint egy egér???
Egy csivava 1,5-3 kg lehet, ettől mi a jó büdös életbe kell kisebb????????????
Vettél volna egeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!