Létezik normál után mini és extramini csivava? Vagy az már csak genetikai hulladék?
Szerintem sokan félre értik a 1.5kg vagy e körüli kutyák nagyon picik sokan ezeket már extra mininek hívják..mert valóban picik.
Az állatkínzó szaporítókkal tényleg csinálni kellene valamit.
De ne azt hibáztassátok aki vette a kutyát én is vettem szörnyű állapotban én úgy vagyok vele hogy megmentettem mert tuti elpusztult volna.már jól van imádom és nem érdekel mekkora lessz 1kg vagy 5kg
Az oké, hogy az az egy kutya ki lett mentve, de mit gondolsz, a szaporító mit fog kezdeni a befolyt 20-50 ezer ft-tal? Nem hinném, hogy a kutyáira költi. Vagy ha mégis, ezzel csak azt erősítetted benne, hogy érdemes szaporítani, mert van aki elviszi ezeket a kölyköket, és még fizet is érte. Valószínűleg ezért pedig új almokat is le fog hozni, mert neki ez megéri, profitot termel.
Tehát bármilyen cuki is a szapis kölyök, nem szabad megvenni. Ha nincs kereslet, nem lesz kínálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!