Ti mire váltanátok az acana tapról?
Eddig ezt ette nem is volt gond de mostanában elég lágy a szeklete ezért váltok. Vettem egy kis csomag brit canilove-ot csak hogy lássam ízlik e neki és hogy bírja-e a gyomra.
Ez a tap szerintetek van olyan jó mint az acana? Ha ez nem válik be akkor jön az orijen.
Vagy tudtok még hasonló jó minőségű tápokat?
Szia!
Ha az Acana lágy székletet okoz akkor szansos hogy az orijentől fog menni a hasa.
Én közel 8 éve Acanával etetek és több ízvariánst is kipróbáltam. Az eddig nyilvánvaló, hogy van olyan Acana táp amitől "nagyobb" a rakás de lágy széklet csak az egyszeri orijentől volt. Egy családi kutyának a halas Acanával voltak hasmenős problémái.
A kutyám elég érzékeny bélrendszerrel van megáldva ezért az álladó nálunk az almás-bárányos, ezt szoktam 2-3 havonta Ranchlanddal cserélgetni.
Nekünk is volt tőle lágy széklet a magas fehérje tartalom miatt. Keress olyat, aminek alacsonyabb a fehérje tartalma.
Mi Taste of the Wildra váltottunk utána, teljesen bevált.
Az Acana összes terméke aránylag magas fehérje és zsír tartalommal rendelkezik. Olat válassz ami nem tér el tőle drasztikusan, nehogy megerőltető legyen a gyomrának és a veséjének.
A Platinum kiváló de az Acanához képest alacsony a fehérje/zsír tartalma. N&D sütőtökös tápcsaládja, Real NAture, és Cornilove, ezeknek nagyjából azonos a fehérje szintje az Acanéval. Még a Brit Care családból lehetne választani, de az már 26%-28% fehérjét tartalmaz 16% zsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!