Josera Regular tápról mi a vélemény, tapasztalat? Mekkorák a tápszemek?
A Brit táp nagyon rossz, az én kutyáim fogytak tőle ha a normál adagot adtam, ráadásul extra sok székletük volt, már több helyen olvastam ugyanilyen negatív tapasztalatot a Brit tápokról.
Josera regular nem egy prémium táp, de szerintem elfogadható minőség, sokkal inkább ez, mint a tescos, pennys és hasonló tápok, ha az embernek nincs sok pénze, szerintem jó választás.
Kipróbálhatod még a Fit Active tápot, az picit olcsóbb és az összetétele legalább Hús- és állati származékokkal kezdődik, míg a joseráé kukoricával.
A tápszem nagyságára sajnos nem emlékszem, próbáltuk mindkettőt, de már régebben, most más márkával etetek.
Ha jól emlékszem, a Kennel's Favourite Active Dog táp aránylag nagyszemű volt, igaz, annak a kilónkénti ára valamivel több, mint 500 ft, ellenben nem is kellett belőle olyan sok, mint pl. a Britből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!