Brit Care Salmon & Potato tápról vélemények? Bővebben lent!
7 éves szukámat gennyes méhgyulladás miatt ivartalanítani kellett. Mivel a betegség elején semmi tünetet nem mutatott, az éhségsztrájkot legendás finnyásságának tudtam be. Sajnos nem jött be...
Rengeteget fogyott, legalább 5 kilót. Ez egy 30 kilós staffordnál igen sok (szinte agárszerű a kutya..), ezért meg kellene erősítenem szegényt. A műtét 2 és fél hete volt, semmi baja, rohan, játszik, bandázik.
Rendeltem Brit Care tápot, még sosem próbáltam ezt a márkát. Van valakinek tapasztalata vele? Direkt a halasat választottam, a kutyámnak a hal a mindene, semmiféle allergiája nincs.
Nem a lazacosat használom, de egyébként szuper minőségű a bárányos, kiváló ár/érték aránnyal.
Egy kutya pedig nem tud finnyás lenni, csak te vagy túlzottan vajszívű.
Bármilyen remek táp legyen is, a kutyád dönti el, megfelelő-e neki, vagy sem.
A kutyák emésztése nem egyforma. Ki kell kísérletezned, a tiednek milyen táp hasznosul a legjobban.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt. :)
Vele nagyon vajszívű vagyok etetés terén, sosem volt jó evő. Vannak olyan tápok, amiből hiába rendeltem 20 kilósat, az egész zsákot a másik kutyám ette meg. :D
Rengeteg tápot próbáltam már vele, eddig egyedül egy Naxos nevű, olasz gyártmány jött be huzamosabb ideig, de ezt már évek óta nem találom egyik magyar forgalmazónál sem.
Kíváncsi vagyok erre a Britre, reméljük beválik. :)
Ha jól emlékszem láttam Naxos kutyatápot a Top Dog Ebáruház oldalán. :D
(Ez nem biztos, csak úgy emlékszem)
Én most evvel etetek, de még nem tudok tapasztalatot mondani róla.
Ez előtt a bárányos rizses verziót kapta, az nem annyira jött be (kemény, darabos széklet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!