Adul salmon&potato vs dog show?
Brit Care Dog Show és sima Brit Care?
Összetételben ahogy nézem az a különbség, hogy a simában burgonya van, a show-ban pedig rizs.
Szia!
Etettem Dog show championnal, szuper kis táp.
Azért döntöttem e mellett, mert kétféle halfaj is szerepel az összetevők között, szerintem így kicsit változatosabb és teljesértékűbb lesz az eledel.
Pl. azért lehet jobb a kiállítási kutyáknak, mert több benne a lazacolaj, mint egy átlagos tápban, meg pluszban raktak bele ligetszépe olajat és sörélesztőt is, ami szintén a szőrzet szebbé tételében játszik szerepet.
Ha megnézed a vitaminokat és az energiatartalmat, szintén magasabb értékek állnak a Dog show-nál, emiatt is árulják cseppet drágábban, mint a márka más típusait.
Illetve találtam még egy kis kiegészítést:
"A megemelt Omega-3 telítetlen zsírsavak, a folsav és a B vitamincsoport mennyisége segíti a kiállítás alatti stressz könnyebb elviselését."
3-as voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!