Maltai selyemkutya, velemenyek?
Utalkozo kommenteket nem kerek!!
Ha esetleg meg van otletetek, hogy milyen kutyakat tarthatok lakasban, varom!
Csak máltai selyemszőrűt ne! Nagyon rossz választás, szerintem az egyik legrosszabb, nagyon kiszúrnál magaddal. A húgomnak bekattant hogy kutya kell, sokáig könyörgött érte, erre kb kicsit több mint 1 éve megkapta, egy máltai (fiú) formájában. Nagyon nevelhetetlen, genetikailag hiperaktív (ez enyhe kifejezés rá), idegbeteg kutya. Kutyasuliba is járt, ott is ő volt a legrosszabb. Egyszerűen nem túlzok, megülni nem tud, najó csak azt az egyet tud. Ül, fekszik, de a maraddal már gondok vannak. Sétálni egyáltalán nem tud, csak húzza a pórázt, rohan, mint egy őrült. Egyszerűen nem tud nyugton lenni. Akaratos, nem lehet kizárni stb. Ha nyáron elmegy valahova a húgom, jobbhíján mindig rám hagyja. Mostmár nemet mondtam neki, mert nem szeretem anyira a kutyáját, de egy kutyasuli sem vállalta el itt ahol élünk. Úgyhogy már alig várom, hogy leteljen ez a 3 nap, hatalmas teher, de komolyan.
És ezt úgy írom, hogy szeretem a kutyákat (nem egy elvetemült, szélsőséges kutyaimádó vagyok) de ez kibírhatatlan. Azt gondolom vannak határok. A kutya szolgálja már az embert és NE FORDÍTVA.
Szia!
Elképesztően szeretetteljes kutyuskák.
Jó idegrendszerű, kedves, ragaszkodó, gyorsan tanuló kutyák.
DE csak akkor ha tenyésztőtől van.
Mivel elképesztően sok szaporító "tenyészti" ezt a kutyafajtát, nagyon beteges, irtó rossz idegrendszerű, ki tudja kik a szülei kutyát kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!