Westiet vagy Francia bulldogot vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretenék egy kicsi kutyát mert ugye mindegyik az de nem tudom eldönteni melyik legyen.2010. jún. 10. 16:00
12/13 anonim 

válasza:

Pont ezt akartam javasolni, hogy ha ennyire nincs konkrét kötődésed egyik fajtához sem, akkor válassz egy menhelyi kutyust! Bort iszom, és vizet prédikálok, de nekem óriási szerelmem egy konkrét fajta, ezért vettem. (A második menhelyi lesz az biztos, csak ahhoz még költöznünk kell) Viszont azt gondolom, hogyha valakinek nincs ilyen kattansása, akkor válasszon olyan kutyut, akinek segítségre van szüksége. Ha bevállalod a kis spániel (+labi) mixet, akkor lehet, hogy menhely elől óvod meg.
13/13 anonim 

válasza:

Szia! A Spánieles vagyok, tényleg jókat írtál, aranyos és hasznos is, annyit még hozzátennék, hogy nem adnám menhelyre a kutyust, végső esetben marad nálunk és majd csak megleszünk valahogy. De remélem sikerül neki gazdit találni mert tényleg nagyon kedves kutyuli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!