Boxer tulajdonosok, lehet a boxereket kinnt tartani, ún. rideg tartásban?
Egyik szomszédunknak fajtiszta boxerpárja van, nemrég ellettek, ha kérnék adna is , de előbb szeretnék tájékozódni a boxerekről. Belga juhászunk van jelenleg. Mire kell figyelni egy boxernél? Milyen a természete? Mindent tudni szeretnék:D
20/F
A boxereknek van aljszőrzetük például a dobermannokkal ellentétben, akik nem bírják a hideget. Csak egy jó kutyaház kell, és nem lesz gond télen.
Szerintem a boxer egy könnyen nevelhető fajta, bár hajlamos lehet a függetlenségre.
Inkább a meleggel van problémájuk, mint a hideggel. Tehát kánikula idején hagyjuk csak hűsölni.
Válasz az erdélyi kopós felelőnek. Nekem erdélyi kopóm van. Van aljszőrzete (nem is kevés, most vedli le) így tényleg bírja a hideget. Télen is belemegy a vízbe. Azért én mégsem tartom kint éjszakára hidegben.
A németjuhászt tudnám ajánlani, hosszabb a szőre, bírja a hideget és a szőre sem lóg a szemébe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!