Vajon kiugorna az ablakon?
Figyelt kérdés
Elsőn lakunk és nem tudom,hogy nyitva lehet-e az ablak,félek,hogy kiugorna a kutyám,viszont így meghalunk a melegtől:(
Mindig rászólok,ha odamegy az ablakhoz,de nem bízom benne.
2010. jún. 10. 14:38
11/29 anonim 

válasza:

Erre csak annyit írnék, hogy macska is esett már le 10. emeletről.
Jobb félni, mint megijedni.
Tegyél fel szúnyoghálót, vagy rácsot, és kész, meg van oldva.
12/29 anonim 

válasza:

Mivel vadászkutya,félek,hogy bemérne egy galambot,aztán elfeledkezne magáról és huss :)
13/29 anonim 

válasza:

Előző vágyok!
Rács a legjobb, legalább a betörőt is kinn tartja.
14/29 anonim 

válasza:

Igen,az egyik a páromé.Nem értem ez miért fontos :)
15/29 anonim 

válasza:

szia!lehet kapni macskavédőhálót. szerintem az is nagyon jó lenne.
üdv.
16/29 anonim 

válasza:

szia! a petdrogéria lapon menj lefele sokáig, és megtalálod a nmacskahálót. kép is van.
van fekete, fehér és áttetsző.
üdv.
18/29 anonim 

válasza:

Hát bocs de nem én vagyok a hülye hanem aki képes egész nyáron pácolódni mert addig nem terjednek a képességei, hogy kitalálja, felszerel egy rácsot vagy hálót! Ehhez neked egy kérdést kell kiírni? Hát bocs de akkor nem velem van a baj. Ha meg a kutyád nem normális öngyilkosjelölt az nem a mi hibánk, normális kutyából indultam ki. A kanapét is arrébb lehet tolni. Az én kutyám meg pásztorkutya. No és? Kiugrik az ablakon mert elmegy előttünk egy ló és terelni akarja? Hát azért van neki esze... Az hogy vadászkutya nem mentség. Mit gondolsz régen a dolgozó vadászkutyák melett nem voltak állatok nehogy megegyék, pl macska, baromfi? Na persze... Nem, a kutya csak akkor vadászott amikor elvitték és dolgozni kellett. Neveld meg a kutyád... Ne nekem szóljál be mert ennyit nem tudsz net nélkül megoldani. Komolyan egyesek éhen halnának ha nem lenne net.
19/29 anonim 

válasza:

15:50 Mindenki tudott értelmesen hozzá szólni csak te vered itt a nyálad.Azt hiszem ez minősít téged.Nem tetszik a kérdés?Nem nyitod meg a topicot.Ez egy ilyen oldal.....én nem megoldást kerestem,ha tudnád értelmezni a kérdésemet(biztos nehéz),hanem kérdeztem,hogy igen vagy nem?
20/29 anonim 

válasza:

Ja a másik meg,hogy annyit nem érsz,hogy az én kutyámat a szádra vedd!
Megvan nevelve de nem bízom benne!Tudod mit jelent félteni valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!