Vajon kiugorna az ablakon?
Figyelt kérdés
Elsőn lakunk és nem tudom,hogy nyitva lehet-e az ablak,félek,hogy kiugorna a kutyám,viszont így meghalunk a melegtől:(
Mindig rászólok,ha odamegy az ablakhoz,de nem bízom benne.
2010. jún. 10. 14:38
1/29 anonim 

válasza:

Persze, a kutyának minden vágya hogy kiszökjön az ablakon -.-" Nem tévesztetted össze egy macskával? Az emberi hülyeség határtalan.
2/29 anonim 

válasza:

Nem hinném, hogy kiugrana, de biztos ami biztos, szereltessetek fel szúnyoghálót. Így legalább a hülye darazsak meg szúnyogok se tudnak berepülni. :D
3/29 anonim 

válasza:

szerintem nem fog. vagy rakjatok oda valamit, de meg lehet tanítani, pl. ha közeleg akkor mondjátok hogy nem szabad. mi társasházban lakunk emeleten és a folyosón mindig nyitva van az ajtó de még soha nem szökött le a kutyusom mert mindig rászóltunk és tudja hogy nem szabad, pedig imád kint lenni. szóval vagy tesztek oda szúnyoghálót vagy akármit, vagy megtanítjátok rá, de inkább szerintem tanítsátok meg, és figyeljétek sokszor és ha már közelíti csak mondjátok hogy nem szabad, egy idő után biztos megtanulja
4/29 anonim 

válasza:

Vannak idióta kutyák,kedves előttem szóló! Egyik állat sem egyforma! Én már csak tudom. Szerintem hagyd, és nézd, amikor otthon vagy vele, hogy mit csinál az ablak közelében. Lehet, hogy csak nézelődni szeretne, meg ugatni a járókelőket!
5/29 anonim válasza:
egy erősebb fajta szúnyogháló odacsavarozva az ablakhoz és megvan oldva.
6/29 anonim 

válasza:

Miért ugrana ki? Van térlátása, ha magas neki, úgysem mer. Ha meg annyira szökni akar, akkor vidd el sétálni.
7/29 anonim válasza:
Ha bolond a kutya nem érdekli a térlátása :D
8/29 anonim 

válasza:

14:42 inkább kímélj meg magadtól légyszíves,mert a válaszodnak semmi értelme.Bár lehet összekeverlek egy rágcsálóval és úgy már van,ne haragudj.
Szerintem a kérdésem igenis jogos és nem hiszem hogy hülyeség félteni azt akit szeretek.Ott a kanapé az ablaknál és nem vagyok biztos benne,hogy nem ugrana ki,ezért kérdeztem.
Nincs mehetnékje sem,mert napjában 6-7 szer leviszem ugyanis nekem van állandóan mehetnékem.A szunyogháló a megoldás akkor úgy látszik.Köszönöm az értelmes válaszokat.
9/29 anonim 

válasza:

14:49-es vagyok. hát éppen ez az, hogy egy normális kutya nem ugrik ki.
10/29 anonim válasza:
Más regiről írsz mint amiről kérdeztél... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!