Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az én kutyám az ablakon...

Az én kutyám az ablakon nézelődik és kommentál mindent mint egy vénasszony. Neked?

Figyelt kérdés

Az ágyam az ablak alatt van, közepes méretű kutyám felmegy az ágyra és feltámaszkodik a melsó lábaival az ablakpárkányra és nézelődik. Ha meglátam vagy meghall valamit, rögtön ugrik és megy az ablakra kommentálni az eseméyneket, ugat és ugat...

Nektek is szokott nézelődni az ablakon?

2010. márc. 1. 14:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
de édes :) "mint egy vénasszony" :DDDD
2010. márc. 1. 14:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kinti kutyáink vannak, de szívesen benéznek az ablakon, ha az nyitva van, és hallják a hangunkat. Össze is szokták koszolni az ablakpárkányt.
2010. márc. 1. 14:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem a cicám néz ki az ablakon mindig, bebújik a függöny alá, és is kommentál. Na, az a szokatlan inkább, egy cicától.
2010. márc. 1. 14:40
 4/16 anonim ***** válasza:
*és ő is*
2010. márc. 1. 14:40
 5/16 anonim ***** válasza:
az én yorkim a kezemből szokott nézelődni, mivel nem éri fel az ablakot :) ő élénken figyel, és nyürrög :D nem tudom máshogy mondani..nem ugat,de nem is sír, csak úgy mondja..:)
2010. márc. 1. 14:42
 6/16 anonim ***** válasza:
21%
Hát ha nagyon zavar probáld meg olyankor valami jutalomfalattal elcsalogatni vagy mond neki hogy neked semmi közöd azokhoz ott kint értelmes állatok megértik ha beszélsz hozzájuk.
2010. márc. 1. 14:46
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Sztem amúgy ez azért van mert jobban érezné magát kint...

Biztos hiányoznak a kinti szagok..

Vidd ki amíg jó idő van, nemsokára esni fog..

2010. márc. 1. 14:52
 8/16 anonim ***** válasza:
az én rottweilerem évekkel ezelőtt(mikor még élt-9 hónapig)amikor elkezdett esni a hó,"kikönyökölt" az ablakba,és megbabonázva figyelte az eseményeket.....Csak akkor hallgatott el...
2010. márc. 1. 15:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Az én kutyám ha jön a szórólapos kiveszi a kezéből és a szájába hozza be hozzám. Ha csukva van az üveges ajtó a lábával kapar és jelzi itt a friss hír. Zabálni való.
2010. márc. 1. 15:37
 10/16 anonim ***** válasza:

Biztos ki akar menni.

Vidd ki többet.

Biztos nagyon cuki lehet amikor ezt csinálja! :D

2010. márc. 1. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!