Hogyan "válhatnák" Cesar Millan-né?
Ha feleségül vesz akkor lehetsz Cesar Millan-né.
De gondolom nem te leszel a felesége.
1: válhatnÉk
2: ha nem tudsz angolul hogyan kommunikálnál vele? Ő tuti nem tud magyarul.
3: nem akarlak kiábrándítani de biztos, hogy ezer meg ezer ilyen arc van még aki szeretne a következő Cesar lenni és a saját tanfolyamain kívül szerintem ő nem foglalkozik a wannabe Cesarokkal.
4: esetleg itthoni kiképzőket keress meg és járj a kutyáddal (ha van) kutyasuliba addig is ilyen közegben vagy.
*válhatnék
Hidd el, rajtad kívül még több ezer (talán több tízezer) embernek az minden vágya, hogy találkozzon vele.
De nyilván nem fog a világ másik feléről rajongókat magához utaztatni és elszállásolni csak azért, hogy taníthassa őket.
Elég baj, ha nem tudsz angolul, mégis hogy akarnál vele (vagy bárkivel az országban) kommunikálni? Kézzel-lábbal hadonászva? Kutyakiképzés közben érdekes lenne...
Nem hiszem, hogy kinevetne, nem az a fajta ember. Maximum megsajnálna, megrázná a kezed és mehetnél utadra. De arra sincs esély, hogy a közelébe kerülj. Naponta több száz-több ezer levelet kap, hogy találkozni szeretnének vele, olyanoktól, akik ráadásul a közelében is élnek és beszélnek is angolul, mégsem tudná megoldani, hogy találkozzanak.
Erre csak akkor van esély, ha most önerődből elkezded képezni magad, profi kutyakiképzővé válsz, leteszed a vizsgákat, és megtanulsz angolul. Ha olyan jó leszel, hogy Magyarországon kívül is ismerjék a neved, szerepelsz a tévében, könyveket írsz, stb., tehát európai viszonylatban a legjobb kutyasuttogóvá válsz, akkor lesz rá esély, hogy ha erre jár, szeretne majd találkozni veled.
Csak ez nem túl valószínű, hogy megtörténik valaha is. Értesz egyáltalán a kutyákhoz? Van velük valami tapasztalatod?
Ha el is mész itthon valakihez tanulni, jól vigyázz, kit választasz. Itt sok "kutyakiképző" csak megvette a papírját, és annyiból áll nekik a kiképzés, hogy fojtónyakörvvel rángatják a kutyát meg ordítanak vele és betanítják csibészelni, hogy aztán keménykedhessenek.
Ne egy szakértőt "válassz" magadnak!
Ismerj meg minél több módszert, és mindegyikből azt vedd át, és azt alakítsd tovább, amit te is jónak találsz!
Szerezz saját tapasztalatokat és más módszereivel szemben legyél mindig kritikus!
Szélesítsd a látóköröd!
És tanulj meg legalább középfokon angolul (már csak a szakirodalom miatt is)!
De én szeretem őt.
Járok menhelyre, ott rehabilitálom a kutyákat és sztem elég jó vagyok.
Van sajátom is.
Én is állatok közt nőttem fel és jobban kommunikálok az állatokkal, mint az emberekkel.
El szeretnék szökni Amerikába. Eredetileg kutyakiképző szerettem volna lenni, később amcsi zsaru. Most összeraktam a kettőt és kutyás rendőr vagy rendőrségi kutyakiképző Amerikában.
Tanulom már az angolt, de nem tudok folyékonyan meg még nem olyan jó az.
Az kimaradt, hogy az lenne a legjobb, ha nála dolgozhatnék a kózpontjában. Kutyákat ellátni, sétáltatni, meg ha bizonyítok, akkor szeretnék vele menni segítőnek, amikor házhoz megy.
Én lennék a balkeze(mert Junior a jobbkeze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!