Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai pitbull terrier tartása?

Amerikai pitbull terrier tartása?

Figyelt kérdés
Szóval, mindenki mást mondd a pitbull tartásával kapcsolatos törvényekről, majd én is szeretnék eggyet, érdekelne.

2018. márc. 18. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Már komolyan idegsítő vagy, NEM TILTOTT A TENYÉSZTÉSE, de ha olyan k*va okos vagy légyszi linkelj már nekem egy forrást ahol megírják hogy tiltva van a tenyésztése.
2018. márc. 20. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Pl itt is leírja hogy ki van tiltva

2018. márc. 20. 18:40
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Itt is leírja

2018. márc. 20. 18:45
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Te szerencsétlen, elolvastad mi áll az oldal tetején? :DDD

" 2012ben a pitbull terrierre vonatkozó törvényt eltörölték!

A „Pit Bull törvény”

Read more: [link]

"

Így kezdődik hogy a pitbull törvényt eltörölték, szerintem sürgősen maradj csak csöndben mert olyan szinten égeted magad hogy arra szavak sincsenek.

A videóban pedig mondanak egy két baromságot rájuk vonatkozóan, de én sehol nem hallom hogy tiltanának bármilyen tenyésztést is azon kívül hogy az elején leszögezi hogy AMERIKÁBAN néhány városban és államban valamint néhány más országban korlátozva és tiltva van a tartásuk. Magyarországról szó sincs.

2018. márc. 20. 19:00
 15/19 anonim ***** válasza:
43%

Jaaa én nem néztem a dátumokat 😫 😂

Bocsanat! ☺ ☺☺☺☺

Kérdező nem szoltam ☺☺

2018. márc. 20. 19:03
 16/19 anonim ***** válasza:
14%
Sajnos bármilyen tudatlan balfék vehet ilyet ... Az amstaffból legalább lehet kutyát nevelni. Sokkal több mindenre jó és nem kell görcsösen markolni a pórázát, intelligens, tanítható, csak következetesnek kell lenni vele.
2018. márc. 21. 14:41
 17/19 anonim válasza:
60%
Utolsó, nem kötekedni szeretnék, de amit leírtál csak nevelés kérdése. Nem fajtatol fugg. Nekem harom kutyusom van, egy pit, egy amstaff es egy vizsla. Mindegyikben mdgbizok, nem kell a porazt sem szorongatni. Egyszeruen csak nevelni kell. Es a kutyaiskolaba jarast kotelezove tennem. Tudom, hogy radikalis, de sok helyen nagy szukseg lenne ra.
2018. márc. 21. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

Na ez a "eskümindenaneveléskérdése" dolgot hagyjuk már.Ne keverjük a staffikat a pitekkel,de ez rohadt nagy idiótaság.

Szerinted egy olyan valódi pedes pit akinek a felmenői mind olyan vérvonalból lettek kitenyésztve,hogy kutyáznak majd pár kutyasulis óra után és egy két jutifalatért leállnak a kutyázásról?:) Ez genetika,nem nevelés könyörgöm.

2018. márc. 29. 13:22
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

Felettem lévő!!

Uristen de igazat irtál ☺☺

Nekem is pont ez a véleményem

Vegre leirta valaki az igazat ☺☺👍👍👍

2018. ápr. 6. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!