Ez igaz? Bandog kutyak. Tudnatok informalni a fajtarol?
Figyelt kérdés
Szval a bandog nem tudtam mi. Most olvastam egy kerdest es a bandogrol szolt. Es rakerestem. Az USAban ha egy pitet kevernek vmi molosszerrel akkor a kolykoket bandognak hivjak. Igaz ez?
Illetve tudnatok informalni a fajtarol?
#kutya #történet #kutyafajta #keverék #pitbull #pitbull terrier #masztiff #bandog #Amerikai Pitbull Terrier
2017. dec. 9. 12:46
1/3 anonim válasza:
Nincs ilyen fajta, mint írtad is, két fajta keveréke (vagy akár már a szülők is keverékek). Tehát nincs egy viszonylag homogén állománya ennek a típusnak.
2/3 anonim válasza:
Ez nem fajta hanem egy keverék. Éppenséggel ugyanolyan dizájner keveréknek mondhatnám mint a labradoodle és társai, két fajtát összekevernek és az utódokat a népszerű tulajdonságaik vegyülése alapján sokkal drágábban adják olykor. Ez nem tenyésztés egyébként hanem szaporítás.
Egyébként ennek a bandognak csak annyi az értelme hogy egy még nagyobb és veszélyesebb "bitbú" kutyát hozzanak létre amivel még inkább faroknövelőként tud használni egy társadalmi réteg...
3/3 anonim válasza:
Léteznek komoly bandog tenyésztők is, akik céllal, hozzáértéssel csinálják, hogy megbízható őrkutyákat tenyésszenek. De a többség tényleg csak szaporító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!