Amerikai pitbull terrier tartása?
Figyelt kérdés
Szóval, mindenki mást mondd a pitbull tartásával kapcsolatos törvényekről, majd én is szeretnék eggyet, érdekelne.2018. márc. 18. 20:08
1/19 anonim válasza:
Milyen törvényekről? Ugyanazok a törvények vonatkoznak rá Magyarországon mint bármelyik más kutyafajtára.
3/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a kanadai törvényeket hallotta valahol. De itthon semmi ilyen nincs. (szerencsére)
4/19 anonim válasza:
Milyen törvény??? Az hogy tiltott 🚫 a szaporítása??
Tudtommal csak ez az egy törvény van nallunk!
5/19 anonim válasza:
#11: Még azt az egyet is eltörölték
6/19 anonim válasza:
Eltörölték már??? Nem hinném mivel már nagyon kevés van épp azért mert tiltott a tenyésztése a híre miatt!!! A pit bull helyett amstaff van asszem.
7/19 anonim válasza:
Aki kicsit sem kompetens a témában kérem ne szóljon hozzá. Egy amstaffot nem pitbulloznek le sem forditva. Itthon nem tudok semmi fele korlatozasrol sem a tartasukkal, sem a tenyesztesukkel kapcsolatban.
Justice for bullies insta oldalon tobb info is van a temaval kapcsolatban.
8/19 anonim válasza:
Én csak azt tudom hogy itthon tiltott a tenyésztése!
9/19 anonim válasza:
NEM tiltot a tenyésztése és NEM egyenlő az amerikai staffordshire terrierrel!!
Aki tájékozatlan a témában, az ne kommenteljen.
10/19 anonim válasza:
DE tiltott a tenyezstese!!! Lehet tartani de tenyészteni tilos!!! Ezt mindenhol megirják!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!