Te mit sportolsz a kutyáddal? Milyen fajtájú és korú? : ) Én: súlyhúzás és őrző-védőzés,2 éves amstaff
Tacsi-jack russel mix: canicross, agility és dog dancing, bá vele csak hobby szinten sportolok, a lemozgatás kedvéért. Ő kb, 8-9 éves.
Máltai selyemszőrű (11 hónapos): vele ugyanez, de vele nem futok rendszeresen, csak néha-néha elmegyünk 1 km-t futni, hogy szokja, ha nagyobb lesz már hosszabb távokat is futni fogunk. Az agility ugyanúgy hobby. A DD-t viszont el fogjuk kezdeni verseny szinten.
Red nose pitbull(vörös) 6 éves szuka(Ziva), blue nose pitbull(kék) 2 éves kan(Hugo), tricolor pitbull(kék-vörös-fehér foltos) 4 éves szuka(Trinity).
Mindhárommal súlyhúzás, bikejöring motoros változata, illetve hegymászás hátizsákkal, amiben szintén van súly. Na meg engedelmes.
Bocsánat, elírtam, Trinity kan.
Csak annyira ráfókuszáltam a közeljövőben érkező kislányra, hogy szukának írtam véletlenül:)
De akkor már leírom, jelenleg 2 hetes a csöppöm, fekete-fehér foltos szuka, Oreo lesz a neve:)
Nekem egy 4 éves szuka holland juhászom van, Tora(tigris), akivel kb mindent csinálunk: őv, engedelmes, agility, terelés, dog dancing, flyball, frisbie, nyomkövetés, illetve a napi mozgáshoz hozzátartoznak a több órás túrák, hegymászás, úszás, klikkerezés, labda, kötélhúzás stb
(Kicsit sem hiperaktív a kutyám..)
:DD
Rottweiler és Németjuhász keverék:
Futás, súlyhúzás, apportírozás ^^
Border :) Idén 4 éves
Terelés, agility, Obedience, trükkök és Frizbi :)
foxi-mudi keverék: agility, friesbee, canicross
német juhász-kau mix: nyomkövető, őrző-védő, bikejöring
Németjuhásszal nyomkövetünk és engedelmesezünk. No meg nagyokat sétálunk és labdázunk, más kutyusokkal nagyon óvatosan játszik.
Ő nem az a fajta védőkutya típus, inkább nyugodt és engedelmes.
6 éves már, világéletében ilyen kis retriever lelkű volt a drágám.
Szami(szamóca) névre hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!