Sport táp? Melyiket? Vagy egyáltalán szükséges
Figyelt kérdés
Futópad sprintbe, súlyhúzásba és magasugrásba kezdtünk. Így felvetődött bennem a kérdés: kell-e váltani?
2 éves, amstaff, jelenleg Josera Adult Agilo-t eszik
2017. nov. 26. 14:41
1/3 anonim válasza:
Hány tréningje van a kutyának egy héten, és azok mennyire intenzívek?
Én jelenleg Brit Sporttal etetek, ez ebben a kategóriában egy középminőség, de mivel még nincs versenyszezon, így a szimpla tréningek időszakban megfelel.
2/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne, bár ez az edzések gyakoriságától és hosszától is függ.
Én személy szerint a Josera High Energy vagy Josera Active Nature kutyatápot ajánlanám. Mindkettő aktív, sport- és munkakutyáknak lett kifejlesztve.
Vagy ott van még a Brit Premium Sport, Brit Care Endurance és a Happy Dog Supreme Sport is. Ezek szintén jók.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!