Családtól mentett 11 hónapos ivaros kan kutya nevelése tanítása? Póráz nélküli séta.
Ciki vagy sem a saját családomtól mentettem meg a kutyus náluk született soha nem volt még rajta póráz és nem foglalkoztak vele a saját nevét sem tudja.
Vízbe nyomkodták a fejét medencébe dobták( nyáron) az ici pici kiskutyát.
2-3 naponta etették.
Az anya és az apa kutya is náluk volt.
A kicsi csak őket látta eddig.
Rengeteg videót néztem nevelésről, tanítasról kérdésem az, hogy egy ennyi idő eddig nem szocializált kutyánál lehet e ugyan azokat a módszereket alkalmazni?
Ivartalanítva 3 hét múlva lesz így kaptam időpontot. Kutyasuliba 5 hét múlva vinném vagy amikor a műtét után lehet.
Minden neveléssel kapcsolatos tippet szívesen fogadok.
Panel lakásba élek.
Persze, működik. Alapvetően minden kutya ugyan úgy működik, ugyan azt igényli, ugyan onnan erednek az adott viselkedések, így nevelésben nincs is varázslat.
De a megfelelő módszereket ki kell tudni választani és a kutyára kell igazítani. Első körben a feléd való kontaktot kellene erősíteni, az elmondásod alapján ez lenne a legfontosabb. Sokat segít ebben, ha az ételt tőled kapja kézből, a nevére, a pórázhoz szoktatásra, hívásra, figyelemre, stb. Amíg nincs meg a figyelme feléd, addig nevelni sem fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!