Milyen gyakran sétáltatjátok a kertben tartott kutyá/i/tokat?
Heti 5 nap a meló miatt 2 nap nem tudom. Amikor viszem napi 2x 1, 1,5 óra sėta illetve futás.
3 ėves Staff.
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld pacsi.
Mi sem járunk minden nap (kb. 2-3 naponta), mivel azt vettem észre (5 hónapos még csak) a játékot ő is jobban szereti, nagy a kert, leginkább labdázni szeret. Csak aggódom, hogy ez így elég-e neki. Van egy másik kutyus, azzal is egész nap rohangál, játszanak.
Két mudi 4 és 5 évesek. Nagy a kert, egymással is játszanak, de minden nap megyek velük sétálni.
Változó, hogy pórázos séta, póráz nélküli séta, vagy más kutyákkal való bandázás lesz belőle. Hétköznap kb. 1 óra, hétvégén jó idő esetén hosszabb túra is szokott lenni.
A mi kutyáink elég magas fordulatszámon pörögnek, le kell vezetni az energiájukat.
Kutyaiskolába már nem járunk, mert a faluban nincs, de mindkettővel jártunk kölyök korukban.
Kertes házban élünk, hatalmas kerttel.
Falura költöztünk, minden kerítés mögül acsarkodnak a kutyák, volt, hogy az utcán jöttek szembe, csapatban.
Nem viszem sétálni a 2 (keverék)kutyámat, mert félnek kint, ezt tapasztaltuk. Mindkettő 12 év feletti, az életük nagy részét Budapesten élték, ott naponta 3x lettek víve a Városligetbe.
Kinti-benti kutyák, remekül elvannak a kertben ami 800 négyszögöl, 3000 m2.
Mondjuk én azt sem értem, hogy dolgozó embereknek, kertes ház mellett, hogy fér bele a többszöri, többórás séta naponta, de egy-két kivételt leszámítva, nem is hiszem, hogy megteszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!