Van egy 1 éves yorkim és gondoltam jó lenne neki egy társ de nem tudom hogy ő örülne e neki . Nem nagyon szokott kutyák között lenni félek hogy féltékeny lenne rá. Hogy lehet eldönteni hogy tetszene neki a dolog vagy rosszul sülne el?
Mennyit jartok setalni?
Miért nem találkozik más kutyákkal?
Elosszor mindenkeppen szoktatni kene mas kutyakhoz, vagy ha balheznak megy az egyik a menhelyre?
Nem is tudom, jo otlet lenne e nektek megint egy kutya..
de mindenkeppen keressetek egy jo sulit. Pont az ilyen gazdik miatt vagyok rosszul a poraz vegen levo yorkik/csiviktol, mert nem nevelik oket..tisztelet a kivetelnek, meg azoknak akik jelzik a kutyanak hogy nem orjongunk mint egy orult mindenre❤️
Alapvetoen a kutya egyedul tokeletesen erzi magat, a gazdajaval, HA foglalkozik vele. Mielott vallalsz meg egy kutyat, gondold vegig tudsz e foglalkozni veluk eleget. Attol hogy ketten vannak nem feltetlen farasztjak es kotik le egymast.
Terrierek, tehat nekik sem napi 3 seta kell, meg 1-2x eldobni a labdat.
De ha vallaltok egy masikat is, mindenkeppen oktatotol kerj segitseget a nevelesukben, szociban.
En is falunk lakok. Amig nem volt kocsim, busszal mentem be NAGY kutyaKKAL.
Ma tiednek boven eleg egy hordozo, (vagy szajkosar. Csinalnak egyedi meretet, format) felkapod, es mehettek is. Ne legyen a falu kifogas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!