Mit gondoltok, bunkóság, zavaró dolog más kutyás nyakára menni?
"Elnézést, odamehetünk?"
És tök mindegy milyen méretről van szó.
Igen, bunkóság. Főleg ha egy nagytestű kutyával tolakodnál a kicsihez, akivel éppen játszanak...
Intelligens ember felméri a lehetőségeket, nem rohan le másokat, messziről szól lehet-e barátkozni... Amúgy nem értem ha van egy tágas hely, minek kell minden kutyához odaráncigálni egy ebet. nem minden ember és a kutyája vevő erre.
Kérdezd meg messziről és a válaszból kiderül, hogy akarnak-e ismerkedni, odamehetsz-e.
Nekem nagytestű kutyám van, ha látnál minket játszani, azt látnád, egy nagyon jól nevelt kutya labdázik a gazdájával, minden parancsot teljesít, szót fogad, mégsem örülnék, ha csak úgy odajönne egy másik kutyás. Ilyenkor azonnal odébb mennék, vagy akár meg is kötném a kutyám, mert domináns jellem és nem igazán játszik másokkal, ha pedig ledominálná a váratlanul hirtelen odatoppanó kutyád, még te lennél megsértődve.
Mi ezért nem járunk futtatóra, mert tele van már ilyenekkel, akik a lakótelepen laknak és lehozzák a méregzsák fifikét és társait. Tisztelet a kivételnek.
Sajnos inkább berakom őket a kocsiba és elmegyek olyan helyekre, amik a város peremén vannak és nem járnak oda ilyen emberek.
Nagyon nagy bunkóság, itt ebből volt már probléma, mert apportozás közben a másik kutya odajött és elakarta venni az apportfát. Ez miatt nekiment az enyémnek, utána odahajítottam a kutyát a gazdájának, hogy vigye innen. Mellesleg az apportfának az oldalát lekapta a kedves kutyája, úgyhogy elkértem az árát is...
Ezt ajánlom neked is, hogy keress nyugodtabb helyeket, ahova nem járnak annyian és ott mozgasd le. Nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!