Lehetséges vagy már adjam fel ennyi idő után?
Milyen kedves a mama, hogy kib.szta szerencsétlent az utcára. Habár a kedves gazdi sem semmi, hogy egy másik kutyára csak úgy lecserélte...
2-es válaszoló, ezekkel a hű de optimista jóslatokkal azért jó lesz vigyázni.Néhány agyhalott még a végén komolyan veszi, és nyugodt szívvel dobja ki a kutyáját, mert azt hiszi,majd úgyis rátalál az álomgazdi, és jaj de szipiszupi lesz neki.
Lehet reménykedni, hogy valaki befogadta, és jó élete van/volt, de a sok éves tapasztalat nem ezt mutatja. Valószínűbb, hogy elütötték, megfagyott valahol, hosszú kóborlás után lebetegedett, éhen halt stb. Az élet nem rózsaszín.
# 8 Ne legyél már ennyire ostoba. Én nem hiszem, hogy bántottalak a válaszommal, csak leírtam, amit gondolok.
De ha már itt tartunk, ha csak egy ember is kidobná egy ilyen válasz miatt, az már baj lenne. Pláne, mert lehet, hogy nekem, és a kis csapatunknak kell majd megmenteni. Aki foglalkozik állatmentéssel, az nem fog egy ilyen kérdést teletűzdelni szmájlikkal, és nem fogja annyira elbagatellizálni a témát, mint te tetted.
És nem vagyok a drágád.
Kérdező, akkor te most kb. 10 éves vagy? Mindegy. A válaszomat tartom. Sokkal kisebb az esélye annak, hogy jól végződött a kutyád története, mint az ellenkezőjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!