Lehet valami bajom a kutya kakijától?
Figyelt kérdés
Reggeli sétánál amikor szedtem össze a kakit véletlenül olyan lett a kezem. Hazajottunk, megmostam, lefertotlenitettem és úgy éreztem illatos aztán leultem reggelizni, majd utána ahogy elment a fertőtlenítő erős illata éreztem, hogy még mindig kakiszagú. Tettem rá Domestost most már jó, viszont azzal a kezemmel ettem. Azért aggódok kulonosen, mert a kutyámnak kicsit nyákos volt a széklete a multheten (nem tudjuk mitől, voltunk dokinal) és nem lenne jó osszeszedni valamit.2018. márc. 6. 08:25
11/13 anonim válasza:
Nem lesz bajod, lemostad. Egyébként én meg azután szoktam érezni, hogy tisztába teszem a gyereket, pedig alaposan kezet mosok, de néha mégis érzem a szagát.
Meg gondolj azokra, akiknek a kutyája a szájába nyal, ki tudja előtte milyen kakit nyalogatott.
12/13 anonim válasza:
Gyerekkoromba az egyik utcabeli sracc a játszótér homokozójából kiette a macska kakit volt a gyerek vagy 3 éves. Most 20éves múlott és semmi baja, akkor sem volt baja. Szerintem neked sem lesz.
13/13 anonim válasza:
Annak a srácnak csak mákja volt. Sokan nem féregtelenítik a macskákat- simán megvakulhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!