SOS kellenének válaszok mert nagyon aggódom! Mitől volt ez?
Most ébredtem arra, hogy a kutyának valami mentális porblémája lett úgy viselkedett mint egy (és tényleg nincs rá jobb szó) mint egy fogyatékos ezeket csínálta
Céltalanul bolyongot.
Úgy tűnt, mintha eltévedt és/vagy összezavarodott volna a házban. (az elején még két lábon se tudott álni)
Nem ismert fel és (elkezdte vízszintesen mozgatni a fejét ez kb pár másodpercig csinálta de ez nagyon iesztő volt)
Nem regált a nevére (és ugy kb semmire)
Noha szobatiszta volt (és volt lent este) bepisilt.+hányt
Tudom jól hogy valami baja van és reggel azonnal futok vele az orvoshoz de nagyon nagyon félek hogy elkel altatni még csak 9 éves eddig olyan volt mint egy fiatal kutya. Most lenyugodott és alszik remélem így marad reggelig.
Én öregkori demenciára gyanakszom. Hiába csak 9 éves, sajnos néhány kutyánál előbb is kialakulhat ez a betegség, mint az embereknél.
Az epilepszia teljesen más, amit a te kutyád csinált, inkább utal kezdődő elbutulásra.
Konzultálj az orvossal, hátha nincs nagy baj! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!